Avaa valikko
S-Kiekko

SUOMEN CUP TEKEE PALUUN - S-KIEKKO MUKANA!


Jääkiekon Suomen Cup tekee paluun kiekkokalenteriin kaudelle 2017-2018. Vuosina 1955-58 ja 1964-71 pelattu Suomen Cup on herättänyt paljon mielenkiintoa seurojen välillä. Kaikki joukkueet Mestiksestä ja Suomi-sarjasta ovat ilmoittautuneet mukaan. Lisäksi II-divisioonasta on mukana 27 joukkuetta eli yhteensä 54 joukkuetta osallistuu Suomen Cupiin!

Suomen Cup pelataan kokonaisuudessaan ennen sarjakauden alkua. Tämä palvelee kaikkia sarjoja erityisesti ensi syksynä, kun Suomi-sarja-kausi käynnistyy vasta syyskuun 23.päivä. Suomen Cupin tarkoituksena on lisätä kiekko perheen yhteisöllisyyttä ja tarjota joukkueille ja kannattajille viihdyttäviä elämyksiä, Jääkiekon Sarjaseurat ry:n puheenjohtaja Tuomas Haanpään mukaan.

Ensimmäisen kauden kokemusten perusteella mietitään jatkoa laajemmalle joukkuemäärälle ja vaihtoehtoisille aikatauluille, esimerkiksi finaalien pelaamiselle maajoukkuetauolla.

S-Kiekko ja muut Suomi-sarjan joukkueet aloittavat ottelut toiselta pelikierrokselta elokuun 18.päivä. Toisen kierroksen voittajat jatkavat kolmannelle kierrokselle. Kolmannella kierroksella mukaan tulevat Mestis-joukkueet. Mestis-joukkueet pelaavat ensimmäiset ottelunsa vieraissa, jotta Mestis tulee tutuksi myös muillakin paikkakunnilla. Suomen Cupin finaali pelataan perjantaina 22. syyskuuta.

Suomen Cup (muokattu)

Pääyhteistyökumppanit

Pirjon-pakari

atria_logo

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Skiekko2013_web_abc

bstr

Toyota_kotisivu

MA_kt1

Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy

EPKK

skiekko2013_web_smedia

Rolls -logo

Lakean logo

Corredor

unnamed