Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


19.09.2015
Seitsemäs kausi alkaa

Suomi-Sarja alkaa tänään S-Kiekon osalta Jyväskylässä, jossa kohtamme paikallisen D-Kiekon. Heti huomenna sunnuntaina pelaamme ensimmäisen kotiottelun ennakkoon vahvaa Nokian Pyryä vastaan.

S-Kiekon alkava kausi on seitsemäs tässä sarjassa. Sarjassa on mukana kaikkiaan viistoista seuraa, sillä HC Vantaa luopui sarjasta kesällä. Uusina joukkueina ovat VG-62 Naantalista, D-Kiekko Jyväskylästä, Uleåborg A.I.K Oulunsalosta ja Karhu Ht Porista.

Runkosarjasa pelataan 36 kierrosta. Pelaamme kauden aikana toisiamme vastaan kaksi kertaa sekä välisarjan D-Kiekon, KOOVEEn ja PYRYn kanssa. Lisäksi pelaamme vielä D-Kiekon kanssa kaksi lisäottelua.

Lauantaina 07.11. pelaamme kotiottelun Atria hallissa. Tuolloin muistelemme aikoja, jolloin katsomossa oli yli 1 200 henkilöä ja vastassa oli Vaasan Sport. Tässä Classic- ottelussa saamme vieraaksemme D-Kiekon, joka on tämän kauden ”paikallisvastustajamme”. Atria hallissa saa paistaa käristemakkaraa kaasugrillillä.

Pelaajatilanteemme on hyvä. Meillä on kolme maalivahtia, kahdeksan puolustajaa ja kaksitoista hyökkääjää. Nuorten esiinmarssi on ollut ihailtavaa. Pitkästä aikaa saamme jalkeille joukkueen, jonka terveystila on hyvä.

Harjoitukset ja harkkapelit ovat sujuneet valmennusta tyydyttävällä tavalla. Työtä on tehty hyvällä asenteella ja harjoittelumoraalilla. Kilpailu pelipaikasta ja ajasta on alkanut.

Joukkue on viime kaudesta luonnollisesti muuttunut. Olemme saanneet mukaan mielenkiintosia uusia ja vanhoja kasvoja.

Asiakaspalvelua olemme pyrkineet parantamaan. Uutena palveluna tarjoamme VIP-ruokailumahdollisuuden tuntia ennen ottelua. Myös Otteluisännyden sisällön olemme uusineet.
Ottelumme videoidaan Videomasterin toimesta, joka myös tuottaa ottelun ”herkkuhetket”.

Ottelun toimitsijat ovat tärkeä lenkki järjestelyjä. Olemme saaneet mukaan lähes kaikki viimevuotiset toimitsijat. Yleisöturvallisuudesta tulee vastaamaan SF Turvapalvelut Oy, jossa Mikko Kantoniemellä on ollut iso sydän ja panos.

S-Kiekon ja Lapuan Virkiä jatkavat yhteistyötä samoin Vaasan Sportin kanssa jääkiekon markkinoimiseksi yleisölle ja yrityksille. Yhdessä Sportin ja Härmän Liikenteen kanssa olemme mm. luoneet mahdollisuuden käydä lauantaisin katsomassa liigapelin Vaasassa hintaan 29 € sisältäen istumapaikkalipun ja kuljetuksen Seinäjoelta Vaasaan ja takaisin. Lisätietoja saat Härmän Liikenteen kotisivuilta. Muista laittaa kampanjakoodiksi S-Kiekko.

S-Kiekko edustus ja junnut lähtevät kauteen erittäin vaikean kauden jälkeen. Rivit on saatu kuntoon ja suunta on oikea molempien ryhmien osalta. Seinäjokisen edustukiekkoilun edistämiseksi on taustalla neljäntoista henkilön ”veljeskunta”.

Ensimmäisen kotiottelun isäntänä on S-Kiekko Juniorit! Haluamme yhdessä lähteä tulevaan kauteen ”rinta rottingilla”

Toimintaamme ja uutisointia on seurattu aktiivisisti sosiaalisessa mediassa ja kotisivuiltamme.

Haluamme teidän saapuvan paikalle seuraaman pelejämme livenä.

Suurella S-Kiekko Syrämmellä


Jyrki Rauhala


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com