Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


23.02.2016
S-Kiekon kausi päättyi

S-Kiekko lähti kauteen haastavista lähtökohdista. Valmennusvastuun otti aiemmin peliurallaan ansioinut Tuomas Takala. Hän rakensi ympärilleen hyvän valmennustiimin, jossa olivat mukana Mika Hormalainen ja Kari Salonen.

S-Kiekko on aina uskonut vahvaan ja osaavan valmennuksen, niin myös tällä kaudella.

Joukkueen GM Juha Laaksolla oli merkittävä panos oikeiden pelaajien kartoituksessa. Kauden aikana oli halukkaita tulijoita lähes toisen joukkueen verran. 

Joukkueen johdosta vastasivat Jukka Linna ja Teemu Uotila. Huoltovastuun kantoivat Risto Kiiltomäki, Martti Hautamäki ja Jouko Saikkonen.

S-Kiekko pelasi kauden 23 pelaajalla ja kolmella maalivahdilla.
Pelaajista liki kymmenen oli A-ikäistä. Hyvin harvalla oli aiempaa kokemusta Suomi-Sarjasta.

Joukkue kasvoi valtavasti kauden aikana. Seurajohta oli linjannut, että vain vastuuta kantamalla voi kehittyä. Kauden aikana joukkuetta täydennettin vain yhdellä pelaajalla.

Seura ei asettanut joukkuelle tavoitteita. Tämän teki joukkue itse. Tavoitteena oli pelata loppukausi Suomi-Sarjan playoff -pelejä. Joukkueen sijoitus oli kymmenes. Tämä oli parempi kuin viime kaudella.

Kauden aikana pelattiin monta hyvää ja tasaista peliä. Oli myös pelejä, jossa saimme muutaman ”rökäletappion”. Nostalkisin oli 07.11. pelattu klassikko-ottelu perinteikkäässä Atria -hallissa. Tässä pelissä meillä oli yleisöennätys lähes viisisataa katsojaa.

Suomi-Sarjassa oli mukana 15 joukkuetta. Huolestuttavinta oli havaita, että jonkinlaista katsojakatoa koki myös tämä sarjataso. Onneksi saimme nauttia yleisömme luottamukseta, sillä meidän katsojakeskiarvo oli lähes sama kuin viime vuonna.

Kauden alussa olimme saaneet joukkueen taustalle 15 henkilön taustaryhmän, joka halusi ja haluaa vaikuttaa Etelä-Pohjalaisen edustuskiekkoilun kehittymiseen.

Taloudellisesti kauteen lähtö oli vaikea. Uudet vastuuhenkilöt ottivat suuren riskin. Joukkueelle kerrottiin heti alussa ne taloudelliset lähtökohdat, jolla kauteen lähdetään. Olemme koko kauden aikana pitäneet avointa keskustelua joukkueen kanssa.

Kumppaneiden ja yleisön tuki on ollut meille merkittävä. S-Kiekko haluaa kiittää teitä kaikkia saamastaan tuesta ja luottamuksesta. Ilman teidän mukanaoloa tätä sarjaa ei voi pelata.

Nyt joukkue on ansaitulla lomalla. Kuntopuolta ylläpidetään tietenkin jatkuvasti.

S-Kiekko toivottaa hyvää kevättä. Jääkiekossa kevätkausi antaa kaikille lajista kiinnostuneille varmasti mukavia hetkiä.

Toivotamme Vaasan Sportille ja Lapuan Virkiälle menestystä kauden jäljellä oleviin peleihin. Toivomme, että Etelä-Pohjalainen kiekkoyleisö antaa näille joukkueille hyvää kannustusta heidän kevään koitoksissaan.

Jääkiekkoterveisin

S-Kiekko


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com