Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


31.05.2016
Haluttu Kanada-malja Seinäjoella pe 3.6.201

Pohjalaisia jääkiekon ystäviä hemmotellaan perjantaina, kun tuore Suomen mestari, Tappara, tuo Kanada-maljan Seinäjoelle yleisön nähtäväksi ja kuvattavaksi. Tapahtuma järjestetään Torikeskuksessa perjantaina 3.6. klo 12-15, jonka aikana halukkaat voivat kuvauttaa itsensä maljan kanssa ilmaiseksi. Kevään mestaruuden kunniaksi Tappara tarjoaa myös 200:lle ensimmäiselle kakkukahvit. Lisäksi tapahtumassa on tiedossa pientä kilpailua ja oheisohjelmaa.

Tapahtuman tarkoituksena on muistaa paitsi pohjalaisia Tapparan kannattajia, myös kaikkia jääkiekon ystäviä: - Kannattajat ovat hyvin tärkeä osa jääkiekkoa, ja lajilla on paljon faneja Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla. Siksi haluamme tuoda Kanada-malja myös Seinäjoelle, sanoo Tapparan myynti- ja markkinointijohtaja Aki Holma.

Koska Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla on myös paljon nuoria jääkiekonharrastajia, tapahtuman järjestäjät, Tappara ja Semio, haluavat tuoda Kanada-maljan myös kaikille niille nuorille, jotka siitä unelmoivat, luoda uskoa tekemiseen, ja sitä kautta unelmien toteutumiseen.

TERVETULOA KAIKKI JÄÄKIEKON YSTÄVÄT! 

Tapahtuman tarjoaa: Tappara ja Semio Oy


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint