Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


03.08.2016
Sopimusuutisia!!

 

Julkaisemme kolme ensimmäistä sopimusta ja tämä kolmikko ei kauheasti esittelyä tarvitse!


Ensimmäisenä vuorossa Jaska Ojanperä. Viimeiset kaksi kautta S-kiekko edustanut Alahärmän jätti pelasi viime kaudella 32 ottelua, joissa syntyivät tehot 2+5. Jaska on tunnettu erittäin painavasta lämäristä, joka aiheuttaa painajaisia niin oman joukkueen maalivahdeille kuin myös jäähallin vahtimestarille. Toivotaan, että pleksejä on myös tänä vuonna varastossa.

Toisena pelaajana on luvassa Janne ¨Pitkis¨ Pitkäjärvi. Janne on Seinäjoen omia kasvatteja, joka kävi aikanaan ottamassa oppia rannikolta. Viimeiset kolme vuotta S-kiekko edustanut laituri paukutti viime vuonna 34 otteluun tehot 17+9. Enemmänkin olisi tullut jos vain lapamalli olisi ollut oikea... Janne tuo tehokkuutta ja kokemusta joukkueen hyökköyskalustoon ja ensimmäisten jäiden perusteella tältä mieheltä on odotettavissa kovia niittejä sekä kauniita maaleja!

Kolmantena, mutta ei suinkaan vähäisimpänä esittelemme Niklas Peltolan. Niklas on tällä hetkellä suorittamassa asepalvelusta Suomen puolustusvoimissa, mutta huhujen mukaan oppi on tarttumassa häneen lyhyemmällä oppimäärällä. Niklas murtautui viime vuonna edustusjoukkueen pelaavan kokoonpanoon ja iski 32 ottelussa teho 13+14. Totuttautuminen Suomi-sarjaan on siis tapahtunut ja jäämme innolla odottamaan mitä tämä nuori ja lupaava hyökkääjä saa aikaan tällä kaudella.

 

Tulemme julkaisemaan sopimuksia kotisivuillamme sekä facebookissa. Liity mukaamme kaudelle 2016-2017!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com