Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


08.08.2016
Sopimukseen Vähämaan, Mäkelän ja Hakanpään kanssa

S-kiekko on tehnyt ensi vuoden kattavan sopimuksen Samu Vähämaan kanssa. Samu lähtenyt aikanaan valloittamaan Suomea Kurikasta, joten vaikka nyt ei aivan kotikonnuille mies palaakkaan niin kotiseudulle paluusta voidaan puhua. Samu on kerennyt juniori vuosina edustamaan mm. Ässiä ja Sporttia. Miesten tasolla suomi-sarjaa Samu pelasi Vaasalaisessa Red Ducksissa. Viime kaudella Samu edusti Pietarsaaren Jeppistä ja kauden päätteeksi joukkue pääsi nostamaan rautaliigan mestaruus kannua. Kauden tehot kestävät myös päivänvalon, sillä 19 runkosarja pelissä Samu tehtaili 19+23 eli 42 pistettä. Piin kovissa pudotuspeleissä tehoja kerty viiteen otteluun 1+6. Jäällä jo osaamistaan väläytellyt hyökkäjä onkin löytänyt hyvän kemian Pitkäjärven Jannen kanssa ja mielenkiinnolla odotammekin kuinka tutkaparin yhteistyö sujuu kauden aikana!


Viime kaudella Alavudelta Seinäjoelle siirron tehneen Santeri Mäkelän kanssa on myös tehty jatkosopimus. Viime kaudella 27 ottelussa Santeri kartutti kolme syöttöpistettä, mutta jo nyt jäällä on voinut huomata, että viime kausi oli vain sopeutumista rautaliigan pistenikkarille. Ei nimittäin ole sattumaa, että uran aikana 163 rautaliigan ottelussa mies on tehtaillut keskimäärin 0,93 pistettä ottelua kohden. Mielenkiintoista on nähdä avautuuko ketsuppi pullo tällä kaudella...

Lisäksi S-kiekko on tehnyt vuoden kattavan sopimuksen Tommi Hakanpään kanssa. Tommi on tuttu kasvo S-kiekon paidassa, sillä tämä on hänelle jo kuudes kausi S-kiekon edustuksessa. Vähälle vastuulle jäänyt maalivahti onkin osoittanut tärkeytensä joukkueen sisällä tunnollisena harjoittelijana ja huonojen vitsien laukojana. Viime kaudella Tommi päästettiin irti kauden viimeisessä ottelussa, jossa kaveri pelasi puolet ottelussa päästäen nolla maalia ja kirjaten lopullisiin tilastoihin vieläpä yhden maalin.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com