Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


17.08.2016
Männistö, Tikkanen ja Siren sopimuksiin

Jarno ¨Märkä¨ Männistö pelaa tulevallakin kaudella S-kiekon paidassa. Kankaanpäästä aikoinaan opiskelemaan tullut puolustaja on ehtinyt olla jo kolme vuotta edustuksen ringissä. Jarno on tunnettu oman pään rauhallisista ratkaisuista ja rohkeista kiekon ylöstuonneista. Viime kaudella Märkä tehoili 9 tehopistettä 34 otteluun.

Myös Toni ¨Tiki¨ Tikkanen jatkaa S-kiekossa. Tämä Suomi-sarjan paha poika voitti viime kaudella sarjan jäähykuninkuuden. Kaudella kertyi 106 jäähyminuutin vastapainoksi myös 21 tehopistettä. Tiki on oman kylän poikia ja onkin ollut aina tunnettu kovista taklauksista ja todella painavasta rannelaukauksesta. Ensi kaudella 20 maalin rajapyykki ei ollenkaan utopistinen tavoite, sillä viime kaudella verkko heilui jo 12 kertaa. Toivottavasti tänä vuonna tuomaritkin ymmärtävät, että vahvempi mies yleensä voittaa kulmaväännöt puhtaasti...

Uutena tulokkaana S-kiekko on solminut sopimuksen Miko Sirenin kanssa. Tampereelta tuleva taituri on pelannut aikaisemmin Kooveessa Suomi-sarjaa. Lisäksi viime kaudella Miko käväisi Yhdysvalloissa kokeilemassa NA3HL:n tasoa. Miko saapuu Seinäjoelle opiskelemaan ja vakuuttikin valmennusjohdon heti ensimmäisissä harjoituksissa. Yhteisymmärrykseen sopimuksen ehdoista päästiinkin siis todella nopeasti.

S-kiekolla on tällä hetkellä kasassa 16 sopimusta.  Ensi viikolla harjoituksiimme try-out sopimuksella saapuu hyökkääjä ison veden takaa. Jos kiinnostaa niin tule käymään hallilla katsomassa harjoituksia!

Mukavaa viikon jatkoa! 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com