Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


17.08.2016
Männistö, Tikkanen ja Siren sopimuksiin

Jarno ¨Märkä¨ Männistö pelaa tulevallakin kaudella S-kiekon paidassa. Kankaanpäästä aikoinaan opiskelemaan tullut puolustaja on ehtinyt olla jo kolme vuotta edustuksen ringissä. Jarno on tunnettu oman pään rauhallisista ratkaisuista ja rohkeista kiekon ylöstuonneista. Viime kaudella Märkä tehoili 9 tehopistettä 34 otteluun.

Myös Toni ¨Tiki¨ Tikkanen jatkaa S-kiekossa. Tämä Suomi-sarjan paha poika voitti viime kaudella sarjan jäähykuninkuuden. Kaudella kertyi 106 jäähyminuutin vastapainoksi myös 21 tehopistettä. Tiki on oman kylän poikia ja onkin ollut aina tunnettu kovista taklauksista ja todella painavasta rannelaukauksesta. Ensi kaudella 20 maalin rajapyykki ei ollenkaan utopistinen tavoite, sillä viime kaudella verkko heilui jo 12 kertaa. Toivottavasti tänä vuonna tuomaritkin ymmärtävät, että vahvempi mies yleensä voittaa kulmaväännöt puhtaasti...

Uutena tulokkaana S-kiekko on solminut sopimuksen Miko Sirenin kanssa. Tampereelta tuleva taituri on pelannut aikaisemmin Kooveessa Suomi-sarjaa. Lisäksi viime kaudella Miko käväisi Yhdysvalloissa kokeilemassa NA3HL:n tasoa. Miko saapuu Seinäjoelle opiskelemaan ja vakuuttikin valmennusjohdon heti ensimmäisissä harjoituksissa. Yhteisymmärrykseen sopimuksen ehdoista päästiinkin siis todella nopeasti.

S-kiekolla on tällä hetkellä kasassa 16 sopimusta.  Ensi viikolla harjoituksiimme try-out sopimuksella saapuu hyökkääjä ison veden takaa. Jos kiinnostaa niin tule käymään hallilla katsomassa harjoituksia!

Mukavaa viikon jatkoa! 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 Pirjon-pakari
 atria_logo
 Minimani_kotisivu
 Skiekko2013_web_härmän_liikenne
 Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy
 Lakean logo
 Skiekko2013_web_abc
 bstr
 Cprredor
 KTK
 Rolls -logo
 
 Toyota_kotisivu
 MA_kt1
 unnamed
 Sorsanpesä
 skiekko2013_web_smedia
 EPKK