Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


11.09.2016
Sopimuksiin tuttujen ja uusien pelaajien kanssa!

S-kiekko on tehnyt sopimuksen Aatu Hoskarin, Jaakko Niskasen, Juho Nikun ja Sam Pinslerin kanssa.

Aatu ¨Hose¨ Hoskari on tuttu kasvo jo viime kaudesta. Tulisieluinen hyökkääjä pelasi viime kaudella S-kiekon paidassa 33 ottelua ja kerrytti otteluissa 10 tehopistettä. Valmennusjohto halusi kiinnittää Hosen jo hyvissä ajoin kesällä, sillä nuori hyökkääjä paransi peliään kuin sika juoksuaan viime kauden aikana. Nyt kun on yksi kausi totuteltu suomi-sarjan vauhtiin niin Hoselta voidaankin odottaa paljon tällä kaudella!

Jaakko Niskanen on uusi tuttavuus Seinäjoella. Haapavedeltä lähtöisin oleva hyökkääjä pelasi viime kaudella Pietarsaaren Jeppiksessä ja pääsi nostamaan rautaliigan mestaruutta yhdessä Vähämaan kanssa. Suoraviivainen hyökkääjä tuo kaivattua leveyttä hyökköyskalustoon.

Juho Niku täydentää maalivahti osaston. 1995 syntynyt Niku on Jypin juniori myllyn kasvatti joka on ehtinyt pelata A-SM liigaa sekä Jypin että TPS:n paidassa. Viime kaudella Juho pelasi loppukauden Yhdysvalloissa NAHL sarjassa Topeka Roadrunnerssin riveissä. Rauhallinen ja peittävä maalivahti onkin vakuuttanut valmennuksen ja sopii hyvin joukkueeseen Laasalan sekä Hakanpään kanssa. Harjoituksissa kolmikko on löytänyt hyvän kemian ja haastanut toisiaan joka päivä. 

Amerikan vahvistus Sam Pinsler saapui Suomeen noin kolme viikkoa sitten. Miehen varusteet olivat kuitenkin ensimmäisen viikon vielä matkalla, joten Sam sai rauhassa tutustua uuteen ympäristöön ja vuorokausirytmiin. Kun varusteet vihdoin saapuivat vakuutti tämä Chicagosta lähtöisin oleva hyökkääjä joukkueenjohdon. Samin asenne ja halu tulla pelaamaan Seinäjoelle helpottivat sopimukseen pääsyä ja yhteisymmärrykseen päästiin todella nopeasti. Viime kaudella NCAA 3 ja SPHL pelannut hyökkääjä tuo hyökkäykseen monipuolisuutta ja tulivoimaa.

 

S-kiekolla on tällä hetkellä kasassa 22 sopimuspelaajaa ja sopimusneuvottelut muutamien pelaajien kanssa ovat vielä kesken. Lisäksi yhteistyö Lapuan Virkiän kanssa mahdollistaa pelaajien liikkumisen seurojen välillä. Harjoituksissa joukkue on harjoitellut pelitapaa ja on varmasti valmis kun kiekko tippuu lauantaina jäähän Kalajoella. Sunnuntaina Seinäjoella on luvassa kotiavaus kun AIK saapuu vieraaksi klo 17.00 alkavaan otteluun!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com