Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


16.09.2016
Coach corner

 

Aloitimme yhteisen kesäharjoittelun toukokuun alussa Kyrkösjärven rannoilla kirmaillen kohtuullisen vähälukuisella miehistöllä. Pikkuhiljaa toukokuun aikana jätkiä alkoi ilmestyä treeneihin enemmän ja enemmän, ja totesimme vastuuvalmentaja Takalan kanssa että kyllähän tästä taitaa taas joukkue kasautua. Ja niinhän tässä väistämättä kävi.

Harjoituskausi koostui aineenvaihdunnallisten peruskuntotekijöiden kehittämisestä, lajinomaisen lihaskestävyyden ja voimaominaisuuksien parantamisesta sekä nopeuden ja räjähtävyyden tavoittelusta. Siis nimenomaan tavoittelusta –olemme päättäneet että mitään rajoja, tai ”nämä ominaisuudet on riittävällä tasolla” – ajattelua meillä ei tunneta, vaan haluamme kehittyä kokonaisvaltaisesti ja kokoajan. Joukkueen ikärakennekin ohjaa meitä väistämättä tähän suuntaan!

Kesän fyysiseen suorituskykyyn tähtäävä harjoitusjakso päättyi elokuun alussa, mutta pyrimme harjoittelemaan jääharjoittelun lomassa myös fyysisiä ominaisuuksia kehittävällä tavalla kokoajan. Tämä vaatii erityistä huolellisuutta meiltä valmentajilta kokonaiskuormituksen huomioinnissa ja aitoa uskallusta kuunnella omaa elimistöä pelaajilta. Uskon vahvasti että näemme tänä vuonna useita ”nousuja aivan uudelle tasolle pelaajana” todella monelta taistelijalta, joka S-Kiekon paidan ylleen pukee. Tämä on ensisijaisesti myös meidän valmentajien tavoite!
”Tyytyväisyys tappaa kehityksen” - slogan on vahvasti tämän päivän harjoittelussamme läsnä, ja uskomme vakaasti, että sopiva sekoitus nuoruuden intoa ja ”mikään ei ole mahdotonta”-asennetta yhdistettynä muutamaan kokemuksen tuomaan pelilliseen rintakarvaan näkyy vahvasti sekä pistesaldossamme että pelissämme.

Tulkaahan hallille tutustumaan ”uuden ajan” S-Kiekkoon!

Mika Hormalainen, valmentaja

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint