Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


08.10.2016
Jäähyt kostautuivat Nokialla

Otteluraportin tarjoaa Pirjon Pakari.

Pyry – S-kiekko 8-2 (2-1, 1-0, 5-1)

S-kiekko kohtasi lauantaina Pyryn Nokialla. Peliä ennen joukkue puhui jäähyttömyydestä ja keskialueen kiekon menetyksistä. Voiton avaimet kuitenkin annettiin Pyrylle kun kokonaisuudessaan joukkue otti 58 minuuttia jäähyjä.
Ensimmäinen erä oli alkuun Pyryn hallintaa ja Pyry pääsikin tekemään ensimmäisen maalin ylivoimalla ja toisen tasa kentällisin. Erän loppuun Jaakko Svensk sai kuitenkin puolittaisen läpiajon eikä Börje tästä erehtynyt.


Toinen erä oli pelin tasaisin. Toisessa erässä jäähyt jakautuivat tasaisemmin ja erän ainoan maalin teki Pyry 5-3 ylivoimalla. S-kiekko tuli kuitenkin toiseen erään loistavalla jalalla ja Pyry oli paikoitellen ongelmissa kun S-kiekko karvasi ja esti nopeat hyökkäykset.

Kolmas erä olikin sitten S-kiekon osalta sysi musta. Joukkue sortui jäähyilyyn ja Pyry takoi taululle yhteensä 5 maalia. Toni Tikkanen pääsi loppuun vielä hieman kaunistelemaan lukeamia tekemällä S-kiekon toisen ja viimeisen maalin.

Peli oli todella vauhdikasta, mutta nuoren joukkueen kantti ei vielä kestänyt kokenutta Pyryä vastaan. Ottelu on kuitenkin nyt käyty läpi eikä sitä kannatakkaan kauheasti jäädä murehtimaan sillä huomenna Seinäjoelle saapuu Tampereen KooveeOttelu alkaa klo 17.00 ja joukkue lupaa, että kasvot pestään. Kunnolla!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com