Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


23.10.2016
KJT saapuu Seinäjoelle – " Yksilöiden esiinnousua odotetaan"

S-Kiekko palaa tänään kotiyleisönsä eteen, kun KJT vierailee Seinäjoella. Kiekko putoaa jäähän kello 17.

Eilen Naantalissa 4-3-tappion kärsinyt S-Kiekko on nyt kahden ottelun tappioputkessa, joten pohjalaislauma pääsee kotijäälleen nälkäisenä ja ärsytettynä.

Tuusulasta tuleva KJT ei ole pystynyt säväyttämään tämän kauden Suomi-sarjassa. Etenkin vieraskentällä joukkueen peli on ollut pahasti sekaisin, ja joukkue onkin hävinnyt kauden kaikki neljä vierasotteluaan maalierolla 26-13.

Vaikka joukkue onkin päästänyt yli kuusi maalia per peli vierasjäillä, riittää joukkueessa taitoa ja tahtoa. KJT:ssa on huippuyksilöitä, ja kotijoukkueen täytyy olla hereillä etenkin tuusulalaisten ykköskentän kanssa. KJT:n ykkösessä ovat viilettäneet viime kaudella Mestiksen Kiekko-Vantaassa kelpotehoin esiintynyt Valtteri Heikkilä, S-Kiekossakin urallaan pelannut Sport-kasvatti Jonas Elola sekä ex-junioritähti ja hyvää jälkeä Mestiksessä aikoinaan tehnyt Moses Mustonen. Lauantain ottelussa Elola oli kokoonpanosta sivussa, mutta Mustonen ja Heikkilä ovat ainakin pelikuntoisia Seinäjoella.

S-Kiekon päävalmentaja Tuomas Takala kertoo illan vastustajan olevan hyvin perinteinen pääkaupunkilaisjoukkue.

– En tietenkään tunne tämän vuoden joukkuetta niin hyvin, mutta kyllä heillä on perinteinen helsinkiläisjoukkue, jossa tehdään paljon hommia ja pelataan kovaa. Heillä on kovia yksilöitä varmasti, Takala kertoo

Takala kuitenkin painottaa, että vastustajan peliä ei kannata liikaa miettiä etukäteen.

– Tässä vaiheessa kautta ei tarvitse niin paljoa katsella, millainen joukkue tulee vastaan. Tärkeintä on saada oma peli sille mallille, mihin sen haluamme.

S-Kiekon viikonlopun otteluiden teemana oli löytää tasaisuutta pelaamiseen. Hyvän ja huonon hetken kuilu ei saisi kasvaa niin isoksi.

– Totta kai vastustaja saa aina jossain vaiheessa ottelua momentumin, mutta meidän täytyy keksiä keinot siihen, kuinka me selviämme niistä hetkistä.

S-Kiekosta on noussut esiin tällä kaudella useissa otteluissa yksilöitä, jotka ovat omalla tekemisellään vieneet pohjalaisia kohti voittoa. Yksilöiden onnistumisia kaivataan nytkin, kun tappioputki pitäisi pystyä katkaisemaan.

– Pelaajat eivät saa piiloutua joukkueensa taakse, joten yksilöiden esiinnousua odotetaan, Takala päätti.

SEURAA HEITÄ:

Jaakko Svensk, S-Kiekko: Taitava keskushyökkääjä johtaa seinäjokelaisten pistepörssiä tehoin 3+9=12. S-Kiekon ylivoimapeliltä odotetaan enemmän, ja siinä näytelmässä Svensk näyttelee isoa roolia.

Moses Mustonen, KJT: 91-ikäluokan maajoukkueessakin aikoinaan esiintynyt Mustonen on KJT:n vaarallisimpia aseita. Mies on paukutellut Mestiksessäkin hyvää jälkeä, mutta nyt Mustonen tekee tuhojaan Suomi-sarja-jäillä. 189-senttinen kroppa takaa sen, ettei vastustajan puolustajilla ole kivaa Mustosen kanssa kaksinkamppailuissa.

 

S-kiekko tänään:

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com