Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


23.10.2016
S-KIEKKO PALASI VOITTOKANTAAN

 

S-Kiekon tappioputki ei venynyt kolmen ottelun mittaiseksi, kun joukkue kaatoi tuusulalaisen KJT:n Seinäjoella maalein 4-3 (0-0, 2-3, 2-0).

– Vapautunut fiilis lauantain tappion jälkeen, kertoi S-Kiekon päävalmentaja Tuomas Takala.
– Lauantain pelissä oli hyviä asioita, mutta myös todella paljon huonoja asioita. Nyt peli oli erilaista, ja avauserä saattoi olla meidän koko kauden paras, hän jatkoi.
Vaikka S-Kiekon maalivahdille Joni Laasalalle merkittiin avauserässä 16 torjuntaa, ei KJT päässyt mässäilemään avopaikoilla. S-Kiekko oli vahvempi osapuoli kaukalossa, mutta maalinteko tuotti vielä ongelmia.


Kotijoukkue tuli vahvasti myös toiseen erään, mutta KJT iski siitä huolimatta ottelun ensimmäisen ja toisen maalin, joista vastasivat Robin Saari ja Pavel Grigolov.
Tämän jälkeen isännät heräsivät: Janne Pitkäjärvi ampui kavennuksen ajassa 32:45 kovalla ja tarkalla rannelaukauksellaan, ja hetkeä myöhemmin Petri Viitamäki tasoitti lukemat rangaistuslaukauksesta, jonka hän itse hankki purjehtimalla KJT-puolustajien välistä.


Vieraat pääsivät kolmanteen erään 3-2-johdossa, kun Vikke Terho onnistui maalinteossa toisen erän lopussa.
Viimeisessä erässä kaukalon tahdin määräsi kuitenkin kotijoukkue. Tasoitusmaali syntyi Niklas Peltolan vahvan haastamisen ja erinomaisen laukauksen seurauksena. Voittomaali näki päivänvalonsa kolme minuuttia ennen loppua, kun Eemeli Hynninen avasi tarkalla syötöllään hyökkäyksen, jonka päätti Jaakko Svensk ohjattuaan kiekon maaliin Sam Pinslerin erinomaisesti passista.


Päävalmentaja Takala sanoi, että joukkueen peli oli pitkästä aikaa rentoa, mikä tyydytti valmennusjohtoa.
– Pari viime peliä ovat olleet väkinäistä puurtamista, mutta nyt kentällä näkyi rentoutta. Me haimme otteluun erilaista lähestymistapaa, ja se onnistui. Kuulutimme vaistojen varassa pelaamista sekä pelirohkeutta.
S-Kiekko törmäsi jälleen perisyntiinsä, eli pelin sisällä ailahteluun.
– Peli aaltoilee vieläkin liikaa. Kaveri saa pari helppoa maalia eteen, ja meidän peli nytkähtää. Tasaisuutta ja rutiinitasoa kaivataan vielä selvästi lisää, päävalmentaja kiteytti.


S-Kiekko sai ottelussa myös huonoja uutisia, kun nuori puolustajalupaus Elias Laitamäki joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen vuoksi.
Seuraavan kerran seinäjokelaiset ovat tulessa ensi lauantaina, kun S-Kiekko ja Jyväskylän Riemu kohtaavat Alavudella.

 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com