Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


27.10.2016
SUOMI-SARJAA ALAVUDELLA!

Lauantaina 29.10. klo 16.00 Alavus Areenalla järjestetään ensimmäinen Suomi-sarja -peli koskaan, kun S-Kiekko tuo kotipelinsä jyväskyläläistä Liikunnan Riemua vastaan Alavudelle. "Yhteinen Pohjalainen Kiekkoperhe" -teemalla järjestetty tapahtuma totisesti sopiikin tapahtumapaikkaansa, sillä molempien joukkueiden riveissä ja taustoissa nähdään yhteensä peräti kuusi alavutelaiskasvattia!

Ennakko-odotukset lupaavat pirteää ottelua, jossa kohtaa kaksi erittäin hyväkuntoista joukkuetta. S-Kiekon intensiteetti ja syvä karvaus vastaan Riemun tehokas vastaiskupelaaminen lienee täysillä kentillä pelin juoni, mutta erikoistilanteet ovat tietenkin nykykiekossa erittäin tärkeässä roolissa.

Molempia joukkueita voidaan pitää alkukauden yllättäjinä sarjassa.
Pirteästi kautensa aloittanut S-Kiekko on hieman vaisumman jakson jälkeen hakemassa varmasti tosissaan takaisin voittoputkeen, minkä orastava alku nähtiinkin jo KJT:ta vastaan sunnuntaina. Pelinopeus ja fysiikka on östermyralaisten vahvin pelillinen elementti ja tavaramerkki, mikä tullaan varmasti huomaamaan Alavudellakin. Joukkue pyrkinee alkukaudesta kehittämään peliään 60 minuutin ehjään suoritukseen - ilman liikaa aaltoilua pelin sisällä.

S-Kiekon ja kotiyleisönkin mieleen on varmasti Henri Sandvikin sekä Santeri Mäkelän paluu kaukaloon loukkaantuneiden listalta. Ilves-taustainen Sandvik on ehdottomasti alkukaudella ollut joukkueen vaarallisin pelaaja. Mäkelän lisäksi APV-tausta löytyy tietenkin Aatu Hoskarilta.

Sarjan jumboksi ennen kautta monen lapuissa tuomittu Liikunnan Riemu on päässyt kotikaupunkinsa ulkopuolella liitämään täysin tutkan alla ja yllättämään rutinoituneita Suomi-sarjajoukkueita toisensa jälkeen. Kymmenen kautta Alavudella viivapommeja jaelleen Lassi Siljannon luotsaaman joukkueen peleissä tapahtuu niin kentällä, kuin katsomossakin. Innostus ja ennakkoluulottomuus onkin seuran tavaramerkki myös esim. tapahtumien järjestämisessä.

Pienin budjetti ei totisesti näy ydintekemisen laadussa. Vähät harjoittelukerrat käytetään tehokkaasti hyväksi ja esimerkiksi fysiikkavalmennus varmasti alan uusimpaan tietotaitoon nojaavaa.

Myös laadukas maalivahtipeli on ehdoton Riemun vahvuus, mikä tietenkään ei Tuomas Särkijärven otteita vuosia seuranneelle kotiyleisölle ole kovinkaan suuri hämmästelyn aihe! Henri Tikkasen viime viikon 66 torjunnan voitto KJT:stä kertonee, että valmennus voi huoletta heittää kumman tahansa tolppien väliin.

Alavutelaispelaajista on valitettavasti sivussa Paavo Kellosaari, mutta Jussi Vähämaa pelaa ensimmäisen virallisen ottelunsa koskaan Alavus Areenalla! Lisäksi mielenkiintoinen seurattava on joukkueen tehokenttä Rämä-Hyvönen-Junnila.

Tervetuloa Alavus Areenalle katsomaan todella mielenkiintoista ottelua!

APV:n juniorikortilla pääsevät ilmaiseksi sisään kaikki alle 16-vuotiaat.

Liput 8/5€ ja alle 7v veloituksetta!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com