Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


28.10.2016
S-Kiekko kutsuu APV-juniorit lauantain otteluun


Yhteinen Pohjalainen Jääkiekkoperhe tuo Suomi-sarja-kiekkoa Alavudelle, kun Seinäjoen S-Kiekko kohtaa lauantaina jyväskyläläisen Riemun maakunnan uusimmassa ja viihtyisimmässä jäähallissa kello 16 alkavassa ottelussa. Riemun matkassa on joukko haalaripukeisia faneja, jotka toivotamme tervetulleiksi Alavudelle.

S-Kiekko kutsuu lauantain otteluun kaikki APV-juniorit, joilla on tapahtumaan vapaapääsy juniorikorttia näyttämällä. S-Kiekon kausikorttilaiset pääsevät otteluun normaalisti kausikorttia näyttämällä. Yritysliput ja ennakkoon hankitut otteluliput ovat myös käypää valuuttaa.

Kyseessä on historian ensimmäinen YPJ-tapahtuma, joka on tarkoitettu koko perheen tapahtumaksi. Jos kiekko ei kiinnosta, voi osa porukasta suunnata esimerkiksi shoppailemaan Tuuriin Veljekset Keskinen -kyläkauppaan.

Yhteisen Pohjalaisen Jääkiekkoperheen tavoitteena on kehittää eteläpohjalaisen jääkiekkoilun tasoa sekä parantaa alueen omavaraisuutta jääkiekon suhteen. Projektissa ovat mukana S-Kiekko, Alavuden Peli-Veikot, Kurikan Ryhti, Lapuan Virkiä ja Seinäjoen Kiekko-Veljet. Taustalla projektissa toimii liigajoukkue Vaasan Sport.

S-Kiekko näyttäytyy tällä kaudella Alavuden lisäksi myös Lapualla ja Kurikassa.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 Pirjon-pakari
 atria_logo
 Minimani_kotisivu
 Skiekko2013_web_härmän_liikenne
 Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy
 Lakean logo
 Skiekko2013_web_abc
 bstr
 Cprredor
 KTK
 Rolls -logo
 
 Toyota_kotisivu
 MA_kt1
 unnamed
 Sorsanpesä
 skiekko2013_web_smedia
 EPKK