Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


28.10.2016
S-Kiekko kutsuu APV-juniorit lauantain otteluun


Yhteinen Pohjalainen Jääkiekkoperhe tuo Suomi-sarja-kiekkoa Alavudelle, kun Seinäjoen S-Kiekko kohtaa lauantaina jyväskyläläisen Riemun maakunnan uusimmassa ja viihtyisimmässä jäähallissa kello 16 alkavassa ottelussa. Riemun matkassa on joukko haalaripukeisia faneja, jotka toivotamme tervetulleiksi Alavudelle.

S-Kiekko kutsuu lauantain otteluun kaikki APV-juniorit, joilla on tapahtumaan vapaapääsy juniorikorttia näyttämällä. S-Kiekon kausikorttilaiset pääsevät otteluun normaalisti kausikorttia näyttämällä. Yritysliput ja ennakkoon hankitut otteluliput ovat myös käypää valuuttaa.

Kyseessä on historian ensimmäinen YPJ-tapahtuma, joka on tarkoitettu koko perheen tapahtumaksi. Jos kiekko ei kiinnosta, voi osa porukasta suunnata esimerkiksi shoppailemaan Tuuriin Veljekset Keskinen -kyläkauppaan.

Yhteisen Pohjalaisen Jääkiekkoperheen tavoitteena on kehittää eteläpohjalaisen jääkiekkoilun tasoa sekä parantaa alueen omavaraisuutta jääkiekon suhteen. Projektissa ovat mukana S-Kiekko, Alavuden Peli-Veikot, Kurikan Ryhti, Lapuan Virkiä ja Seinäjoen Kiekko-Veljet. Taustalla projektissa toimii liigajoukkue Vaasan Sport.

S-Kiekko näyttäytyy tällä kaudella Alavuden lisäksi myös Lapualla ja Kurikassa.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com