Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


28.10.2016
S-Kiekko saa vastaansa alkukauden yllättäjän

Rolls

S-Kiekon urakka Suomi-sarjassa jatkuu lauantaina Alavudella, kun seinäjokelaiset isännöivät Jyväskylän Riemua. Sarjanousijan alkukausi on sujunut mallikkaasti, kun joukkue on kerännyt kauden 10 ottelussaan 18 runkosarjapistettä.

Riemu ei ole seinäjokelaisilla täysin uusi tuttavuus, sillä joukkueet kohtasivat jo elokuussa harjoitusturnauksessa Tampereella, missä S-Kiekko oli vahvempi maalein 5-1.

– Siitä ottelusta ei voi paljoa sanoa suuntaan tai toiseen. Riemu on kuitenkin perinteinen jyväskyläläinen joukkue, eli he tekevät paljon työtä kaukalossa. Heillä on myös paljon taitoa, joten meidän täytyy olla tarkkana erityisesti heidän ylivoimapelinsä kanssa, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Tuomas Takala.

Riemu hävisi viime ottelunsa, mutta ennen sitä joukkueella oli neljän ottelun voittoputki, jonka aikana Riemu kaatoi paikallisvastustajansa D-Kiekon, Forssan Palloseuran sekä KJT:n kahdesti.

– Heillä on paljon hyviä poikia, ja Riemu saattaa olla jopa parempi joukkue kuin D-Kiekko, Takala kehui sarjanousijaa.

S-Kiekko pääsee otteluun voitto allaan, kun seinäjokelaiset kaatoivat viime ottelussaan KJT:n maalein 4-3. S-Kiekon valmennus oli tyytyväinen etenkin ottelun kolmanteen erään, jonka S-Kiekko voitti 2-0.

– Se oli erittäin hyvä erä meiltä. Meidän ei tarvinnut juuri puolustaa, kun pääsimme jo syvällä kiinni ja karvaamaan kiekon vastustajalta pois.

S-Kiekko saa Riemu-otteluun kapteeninsa takaisin lasaretista, kun Henri Sandvik tekee paluun kaukaloon. Sandvik pelasi ennen loukkaantumistaan vain viisi ottelua, mutta mies ehti tehdä lähtemättömän vaikutuksen iskemällä tehot 7+3=10.

– Henri tuo kokemusta meidän nuoreen joukkueeseen. Hänellä on valtava palo, ja Henri haluaa edelleen mennä eteenpäin jääkiekkoilijana, joten on hieno nähdä, kuinka hän siinä onnistuu täällä.

Seinäjokelaisten sairastupa ei ole kuitenkaan tyhjä, sillä huippulupaava Elias Laitamäki joutuu olla pitkään sivussa. Laitamäki loukkaantui viime ottelussa, ja hänen paluuajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Varmaa kuitenkin on, että edessä on pitkä huili.

– Parhaimmassa tapauksessa Elias on helmikuun alussa pelikykyinen, mutta huonoimmassa tapauksessa hän on koko loppukauden sivussa, kertoi S-Kiekon fysiikkavalmennuksesta vastaava Mika Hormalainen.

SEURAA HEITÄ:

Henri Sandvik, S-Kiekko: Kapteeni tekee odotetun paluun kaukaloon, mikä on seinäjokelaisille enemmän kuin tärkeää. Sandvik viilettää odotetusti Jaakko Svenskin ja Sam Pinslerin rinnalla, ja tältä kolmikolta sopii odottaa tulosta.

Markus Rämä, Riemu: Kokenut sentteri on pelannut urallaan niin Liigassa kuin Mestiksessäkin, joten tämän kaverin kanssa pitää olla tarkkana. Rämän johtama kentällinen on ollut Riemun syömähammas alkukaudella, ja hyökkääjä on iskenyt kauden kahdeksassa pelaamassaan ottelussa kahdeksan maalia ja 13 tehopistettä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 Pirjon-pakari
 atria_logo
 Minimani_kotisivu
 Skiekko2013_web_härmän_liikenne
 Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy
 Lakean logo
 Skiekko2013_web_abc
 bstr
 Cprredor
 KTK
 Rolls -logo
 
 Toyota_kotisivu
 MA_kt1
 unnamed
 Sorsanpesä
 skiekko2013_web_smedia
 EPKK