Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


29.10.2016
Pistepussi kasvoi pisteellä

Rolls

S-Kiekko ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla Alavudella, missä seinäjokelaiset isännöivät Jyväskylän Riemua. Ottelu päättyi vieraille jatkoerän jälkeen maalein 2-3 (1-1, 0-1, 1-0, 0-1)

Ottelun ratkaisumaali aiheutti hämmennystä lähes viisisataapäiselle yleisölle. Riemun Markus Rämä ratkaisi ottelun ajassa 61:04, mutta outoa oli se, että ottelun päätuomari levitti kätensä laukauksen jälkeen. Hetken arpomisen jälkeen päätuomari muutti tuomionsa, sillä linjatuomarin mukaan kiekko oli käynyt maalissa.

– Minun silmiini se näytti siltä, ettei kiekko olisi käynyt maalissa, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Tuomas Takala.

Seinäjokelaiset tulivat otteluun vahvasti, mutta alkuhetkillä kotijoukkue ei tolppaa lähemmäksi päässyt. Hyökkäysinto lopulta kostautui, kun Riemu pääsi tasavajaalla 2 vs. 0 -hyökkäykseen, jonka päätteeksi Riemun Ari Närhi iski vieraat johtoon. S-Kiekon tasoitusmaali syntyi muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Arttu Ahonen runnoi seinäjokelaiset tasoihin.

Toinen erä muutti taas asetelmia. S-Kiekko ei pystynyt pelaamaan tasollaan, ja Riemu pääsi iskemään erän ainoan osuman, josta vastasi Mikko Hyvönen.

– Kokonaisuudessaan tämä ottelu oli sekava. Vastustaja paineisti säännöllisen epäsäännöllisesti, ja me olimme toisessa erässä jotenkin välimaastossa, kun emme pystyneet avaamaan peliä kunnolla, Takala kertasi.

– Kolmas erä oli meiltä taas hyvä, vaikka meinasimmekin hukata pisteet lopussa ottamalla turhia jäähyjä.

S-Kiekko tasoitti ottelun kolmannessa erässä Jaakko Svenskin alivoimamaalilla, mutta varsinaisen peliajan loppu meni pohjalaisittain jännittäväksi: S-Kiekon Eemeli Hynninen otti ajassa 55:42 kaksiminuuttisen ampumalla kiekon katsomoon, ja minuuttia myöhemmin Eemeli Alanen joutui boksiin Hynnisen kaveriksi pelin viivyttämisjäähyllään. S-Kiekon loistava alivoimataistelu vei ottelun kuitenkin jatkoajalle, mikä toi kotijoukkueelle yhden sarjapisteen.

– Hyvällä alivoimapelillä saimme yhden pisteen. Ilman sitä ottelu olisi voinut mennä selvin lukemin kaverille.

Seinäjokelaisten ongelmaksi koitui taas ailahtelevaisuus.

– Aina sitä ailahtelua on, mutta pitäisi pyrkiä siihen, ettei huonoilla hetkillä oltaisi täysin purjeessa, päävalmentaja linjasi.

Tappiosta huolimatta Yhteisen Pohjalaisen Jääkiekkoperheen ensimmäinen teemaottelu oli menestys. Runsas yleisömäärä ja loistava jäähalli palveluineen tekivät tapahtumasta onnistuneen. S-Kiekko haluaa kiittää vastustajaansa Riemua sekä APV:n Ismo Hoskaria, joka on tehnyt valtavan työmäärän YPJ:n nimissä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com