Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


06.11.2016
Sunnuntaina vuorossa Joensuu

smedia-punainen-pohja

S-Kiekon pelit jatkuvat tänään Joensuussa, kun Kiekkokopla isännöi seinäjokelaisia.

S-Kiekko esitti lauantaina alkaneella vieraskiertueella upeita otteita nappaamalla sarjakärki Ketterältä yhden pisteen. S-Kiekko johti ottelua vielä seitsemän minuuttia ennen päätössummeria, mutta imatralaisten kokemus ja rutiini nousivat lopussa esiin, ja kotijoukkue onnistui kampeamaan voiton voittolaukauskilpailussa.

Seinäjokelaiset matkasivat ottelun jälkeen Joensuuhun yöpymään, mikä helpottaa otteluun valmistautumista.

– Ei ainakaan pitäisi olla bussijalkoja tänään, S-Kiekon päävalmentaja Tuomas Takala vakuutti.

Kiekkokopla on ennakkoon selvästi helpompi vastustaja kuin eilinen Ketterä. Joensuulaiset ovat sarjassa toiseksi viimeisenä kymmenellä runkosarjapisteellään. S-Kiekko on kohdannut Kiekkokoplan jo kertaalleen tällä kaudella, ja silloin eteläpohjalaiset onnistuivat kaatamaan joensuulaiset maalein 9-2 Seinäjoella.

– Kiekkokoplalla on hyvä porukka, ja se aiempi ottelu repsahti kolmannessa erässä, minkä vuoksi tulos ei kerro koko totuutta. Mutta korostan, että me olimme silloin parempi joukkue, Takala sanoi.

Joensuulaisten kausi on ollut hankala, ja S-Kiekossa tiedostetaan tämä. Fakta on kuitenkin se, että Kiekkokoplan riveistä löytyy myös runsaasti taitoa, joten aliarvioimiselle ei ole sijaa. Etenkin joukkueen ykköskenttä on ollut alkukaudella tehokas onnistuen maalinteossa hyvällä prosentilla.

S-Kiekolle viikonlopun vieraspelireissu on iso mahdollisuus kääntää kelkkaa, kun viime otteluissa tulokset eivät ole olleet toivotunlaisia. Eilinen Ketterä-ottelu antoi ison itseluottamusbuustin, jota seinäjokelaiset ovat kaivanneet.

Päävalmentaja Takala haluaa muistuttaa, että joukkueen projekti on hyvällä mallilla, mutta matka on vielä pitkä. Kehitystä on kuitenkin tapahtunut kauden aikana.

– Minä uskon laadukkaan arkisen työn tuottavan tulosta. Jossain kohtaa se laadukas työ alkaa näkyä kaukalossa, ja uskon siihen enemmän kuin yksittäisen pelin suorituksiin. On selvää, että joukkueen ja yksilöiden pelin pitää koko ajan parantua, ja sitä on tapahtunut meidän joukkueessa, vaikka sitä ei aina tuloksesta näe, Takala päätti.

SEURAA HEITÄ:

Jaska Ojanperä, S-Kiekko: Viime Kiekkokopla-ottelussa S-Kiekon siniviivapelote nakutti tehot 1+2. Alkukauden pistehtailu ei ollut vain suonenveto, sillä Jaskan huippuotteet ovat jatkuneet pelistä toiseen.

Joonas Hyttinen, Kiekkokopla: Hyttinen johtaa Kiekkokoplan ykköskenttää, joka on joensuulaisten tärkein ase. Jos seinäjokelaiset pitävät Hyttiset kumppaneineen pimennossa, on vierasjoukkue tänään vahvoilla.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com