Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


06.11.2016
S-Kiekolle täysi pistepotti suvereenilla esityksellä

smedia-punainen-pohja

S-Kiekon viikonloppu päättyi voitonjuhliin, kun seinäjokelaiset kaatoivat Kiekkokoplan Joensuussa maalein 1-5 (1-0, 0-2, 0-3).

S-Kiekon suurin sankari oli puolustaja Jaska Ojanperä, joka iski kolme maalia. Huipputehoihin venyi myös Jaakko Svensk, joka toimi peräti neljässä maalissa kapellimestarina kirjauttaen tehot 0+4.

S-Kiekko sai heti ottelun alkuun loistavan sauman mennä johtoon, kun Kiekkokopla aloitti ottelun jäähyilemällä. Ylivoima ei kuitenkaan vielä tuottanut tulosta, ja ottelun avausmaali merkittiinkin isännille. Eppu Rissanen pääsi tuikkaamaan 1-0-osuman kahden miehen ylivoimalla.

Tähän kuitenkin päättyi kotijoukkueen tulitus. Seinäjokelaiset tulivat tasoihin toisen erän alussa, kun Ojanperä iski illan ensimmäisensä ylivoimalla. Vajaa kolme minuuttia myöhemmin Janne Pitkäjärvi vei S-Kiekon johtoon, ja vieraat pääsivät toiselle erätauolle 2-1-johtoasemassa.

S-Kiekon henkinen kantti kesti päätöserässä, ja eteläpohjalaisnippu nakutti Kiekkokoplan maaliin vielä kolme osumaa, joista vastasivat Ojanperä, joka niittasi kahdesti, ja Juuso Hakanen.

Seinäjokelaisten maalilla pelanneelle Joni Laasalalle merkittiin 28 torjuntaa. Toisessa päässä Kiekkokoplan maalilla pelannut Tuomas Heikkonen oli selvästi työllistetympi torjumalla 42 laukausta.

– Hyvä kokonaisuus. Me pysyimme pelisuunnitelmassa hyvin, ja koko joukkue onnistui tänä viikonloppuna erinomaisesti. Iso kaukalo ei tuottanut ongelmia vaan päinvastoin. Se jopa tuntui auttavan meitä tällä kertaa, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Tuomas Takala.

– Me pysyimme kiekossa, emme roiskineet ja saimme hyviä syöttöketjuja aikaiseksi, joten täytyy olla tyytyväinen siihen.

Positiivista oli etenkin ylivoiman toimiminen. S-Kiekko iski viidestä maalistaan kolme ylivoimalla.

– Nyt ylivoima saatiin toimimaan, mikä oli hieno asia. Jos miettii koko ottelua, niin olimme täysin suvereeneja tänään, Takala iloitsi.

Viikonloppu oli kaikin puolin onnistunut, kun seinäjokelaiset nappasivat vieraskiertueen kahdesta ottelusta neljä sarjapistettä. Lauantaina S-Kiekko oli venyä jättiyllätykseen Imatralla, kun suursuosikki Ketterä ratkaisi pelin vasta voittolaukauskilpailussa.

– Eilisestä ottelusta oltaisiin ansaittu ehkä enemmänkin kuin yksi piste. Kokonaisuudessaan tämä oli meidän paras viikonloppu tällä kaudella. Järkevää kiekkoa molemmissa otteluissa, joten nyt olemme oikealla tiellä, Takala päätti.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com