Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


11.11.2016
Nokian Pyry saapuu vierailulle Seinäjoelle

atria_hrpr_tunnus_rgbS-Kiekko jatkaa taivaltaan Suomi-sarjassa lauantaina kotiottelulla, kun Nokian Pyry vierailee lakeuksilla. Ottelu alkaa kello 16.

S-Kiekko pääsee viikonloppuun hyvistä asetelmista, kun joukkueella on takanaan onnistunut vieraskiertue, joka toi seinäjokelaisille neljä sarjapistettä. Sarjan suursuosikki Imatran Ketterä onnistui kaatamaan S-Kiekon vasta voittolaukauskilpailussa, ja Joensuun Kiekkokopla jäi kiertueen päätteeksi täysin eteläpohjalaisten jalkoihin.

S-Kiekon pelissä on riittänyt tällä kaudella ailahtelevaisuutta, mutta viime viikonloppu osoitti, että kova työ alkaa pikkuhiljaa tuottaa tulosta.

Lauantain kotiottelussa S-Kiekon pitääkin onnistua samalla tavalla kuin viime viikonloppuna, sillä vastassa on huippunimekäs nokialaisryhmä. Joukkueesta löytyy hirmuinen määrä kokemusta ja taitoa, minkä vuoksi erikoistilannepelaaminen on erittäin isossa roolissa. Pelaajat, kuten Antti Hilden, Mika Niemi ja Jussi Pesonen ovat Suomi-sarjan ehdotonta eliittiä, ja he eivät tarvitse paljoa tilaa ja aikaa tehdäkseen tuhojaan.

Kurinalaisuuden lisäksi S-Kiekon on onnistuttava olemaan tehokas maalintekopaikoissaan. Viime viikonloppuna seinäjokelaisilta nähtiin parempaa ylivoimaa, mikä luo uskoa tulevaan. Suomi-sarjan puolustajien pistepörssiä tehoin 10+6=16 johtava Jaska Ojanperä on S-Kiekon ylivoimapelin suurin ase, ja hänen lapansa on tällä hetkellä enemmän kuin kuuma, mikä varmasti tiedostetaan nokialaistenkin leirissä.

Jaskan lisäksi ylivoimalla suureen rooliin nousevat Jaakko Svensk ja Henri Sandvik. Etenkin Svenskin kapellimestarin taidot nousivat viime viikonloppuna esiin, kun mies paukutti Kiekkokoplaa vastaan tehot 0+4. Svenskin alkukausi onkin sujunut pisteiden valossa upeasti, sillä hän johtaa S-Kiekon pistepörssiä 13 ottelun jälkeen tehoin 5+13=18.

Lauantain teema on kuitenkin selvä: kokemus vs. nuoruus. Pyryn pelaajilta löytyy yhteensä 1459 liigaottelun verran kokemusta, kun taas S-Kiekossa suurin osa on tahkonnut koko aikuisuransa Suomi-sarjassa tai alemmissa sarjoissa. Pyryn joukkueen keski-ikä on pyöristettynä 27 vuotta, kun taas S-Kiekon keski-ikä on 22 vuotta.

Kaikista lähtökohdista huolimatta S-Kiekon ja Pyryn välinen ero sarjataulukossa on vain kolme pistettä. Kolmen pisteen voitolla seinäjokelaiset nousisivat tasapisteisiin viidentenä sarjassa olevan Pyryn kanssa.

SEURAA HEITÄ:

Juuso Hakanen, S-Kiekko: Juuso tuo ison annoksen kiekollista taitoa S-Kiekon puolustukseen, ja hän on pystynyt vakuuttamaan alkukaudella myös hyökkäyspäässä, sillä Hakanen on iskenyt kahdeksassa ottelussa tehot 2+6=8.

Antti Bruun, Pyry: Bruun saattaa olla jopa koko sarjan paras puolustaja, sillä tämä konkari luisteli vielä viime kaudella liigassa HPK:n riveissä. Tilillä olevat 600 liigaottelua kertovat kaiken oleellisen Pyry-puolustajan taidoista ja ammattimaisuudesta. Liigaurallaan Bruun ei ollut mikään pistelinko, mutta Suomi-sarjassa häneltä odotetaan kovia tehoja, ja miehen alku onkin ollut lupaava: kahden ottelun jälkeen kasassa on kaksi maalia ja neljä tehopistettä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com