Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


12.11.2016
S-Kiekolle niukka kotitappio

atria_hrpr_tunnus_rgb

S-Kiekko joutui nöyrtymään kotijäällään, kun sarjan kärkipään joukkueisiin lukeutuva Nokian Pyry haki Seinäjoelta pisteet maalein 1-2 (0-0, 0-1, 1-1).

Pyryn rutiini ja kokemus nousivat lopulta esiin, mikä koitui ottelun ratkaisuksi. Vieraiden paketti pysyi kasassa loppuun asti, eikä seinäjokelaisnippu onnistunut luomaan tarpeeksi hyviä maalintekopaikkoja viimeisillä minuuteilla. Myös erikoistilannepelaamisessa näkyi joukkueiden välinen ero, kun Pyry onnistui latomaan molemmat maalinsa ylivoimalla, eikä kotijoukkueen ylivoima ottanut tuulta alleen, vaikka ainoa osuma syntyikin ylivoimalla.

– Erikoistilanteet ratkaisivat tänään pelin. Kaverilla oli hyvä ylivoima, meillä ei ollut hyvä ylivoima. En voi olla tietenkään tyytyväinen meidän alivoimapeliinkään, kun kaksi maalia päästettiin, harmitteli S-Kiekon päävalmentaja Tuomas takala.

Positiivista oli kuitenkin se, että S-Kiekko osoitti olevansa 5 vs. 5 -pelissä lähellä sarjan kärkeä. Liigakokemusta pursuava Pyry oli ajoittain S-Kiekkoa jäljessä viisikkopelissä, mutta vieraiden oman pään tilkitseminen oli erittäin varmaa, mikä piti kotijoukkueen poissa ykkössektorilta.

– Molemmilla oli hyvää viisikkopeliä, ja peli olikin lähes kaikilla viisikkopeliin liittyvillä mittareilla tasaista. Me emme päässeet aivan niille parhailla paikoille, milloin maalintekeminen on hankalaa, Takala jatkoi.

Ottelun avausmaali näki päivänvalonsa vasta ottelun puolivälissä, kun Pyryn Mika Viinamäki iski kiekon verkkoihin maalin edestä ylivoimalla. S-Kiekko antoi vastustajalle jälleen liikaa etumatkaa, kun vieraat siirtyivät kolmannessa erässä ajassa 48:45 2-0-johtoon Juha Korkeamäen osumalla.

Tästä alkoi eteläpohjalaisten loppukiri, joka palkittiin kahdeksan minuuttia ennen loppua, kun Sam Pinsler antoi loistavan passin kapteeni Henri Sandvikille, joka sai lyödä kiekon lähietäisyydeltä Pyryn maaliin.

S-Kiekko sai hakea lopussa vielä tasoitusta ylivoimalla, kun Pyryn kokenut konkari Jussi Pesonen otti kakkosen kampituksesta. Nokialaisten alivoimanelikko ei kuitenkaan höntyillyt vaan piti laukaisupaikat minimissä varmistaen vieraille kolmen pisteen voiton.

– Vähän jäi joukkueen peli piippuun tänään. Toisessä erässä oli ongelmia hyökkäyksiin lähtöjen kanssa, mutta kolmannessa paransimme selvästi. Otimme turhia jäähyjä, ja alivoimalla tapahtui merkkausvirheitä, joista vastustajan maalit tulivatkin, Takala päätti.

S-Kiekon pisteiden metsästys jatkuu jo huomenna sunnuntaina, kun seinäjokelaiset matkustavat Poriin KHT:n vieraaksi.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com