Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


18.11.2016
Uuteen viikonloppuun vahvassa vedossa

BSTR_tunnus_2013_400400

S-Kiekon viikonloppuun kuuluu kaksi ottelua, joista ensimmäinen pelataan lauantaina Seinäjoella. Kovakuntoinen Forssan Palloseura matkaa Etelä-Pohjanmaalle, ja ottelu alkaa kello 16.

Otteluun lähdetään tasaisista merkeistä, sillä molemmat joukkueet ovat pystyneet parantamaan otteitaan viime aikoina. Forssalaiset ovat kolmen ottelun voittoputkessa, ja joukkue on tehnyt kovaa jälkeä voittoputkensa aikana: FPS on niitannut viimeiseen kolmeen otteluun peräti 19 maalia ja päästänyt vain seitsemän. Putken aikana ovat kaatuneet KHT, VG-62 ja KJT.

Vaikka S-Kiekolla ei ole takanaan kunnon voittoputkea, ovat seinäjokelaiset olleet vahvassa lennossa viime aikoina: viimeisestä neljästä kamppailusta on irronnut kaksi voittoa ja seitsemän sarjapistettä. Tässä tilanteessa pitääkin katsoa tuloksen taakse ja huomata, että jäällä seinäjokelaiset ovat ottaneet selkeitä kehitysaskeleita lyhyessä ajassa, minkä ovat saaneet kokea sarjan suursuosikit Pyry ja Ketteräkin. Kumpikin joukkue oli S-Kiekon kanssa ajoittain liemessä, ja molemmat onnistuivat kaatamaan S-Kiekon ainoastaan maalin erolla.

– Meillä on nyt hyvä trendi menossa pelillisesti ja odotan, että me pystyisimme koko ajan ottamaan pikkusteppejä pelistä toiseen, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Tuomas Takala.

Viime ottelussaan S-Kiekko kaatoi KHT:n Porissa maalein 4-3.

– Siinä ottelussa hyvä trendi jatkui, ja me olimme selvästi parempi joukkue. Ei ollut aivan ehjä suoritus, ylipelattiin joitakin tilanteita ja hukattiin äijiä, mutta siinä ei tullut mitään kovin isoja heikkoja hetkiä.

Asia, jossa seinäjokelaiset tarvitsevat parannusta, on erikoistilannepelaaminen. Yli- ja alivoima eivät ole olleet vielä parhaalla mahdollisella tasolla.

– Ajoittain erikoistilannepelaaminen on ollut todella hyvää, mutta se pitäisi olla koko ajan. Se on kuitenkin ikuinen projekti, ja minä en usko, että se on pelkästään harjoittelusta kiinni, vaan kyse on enemmänkin yksilöistä. Aina pyritään tekemään muutoksia esimerkiksi ylivoimakoostumuksissa, jos on tarvetta.

Päävalmentaja Takala teki viime sunnuntain otteluun yhden merkittävän ketjumuutoksen, kun Janne Pitkäjärvi otti Sam Pinslerin paikan Jaakko Svenskin ja Henri Sandvikin viereltä. Uusittu kolmikko toimi saman tien hyvin ja jatkanee lauantaina samassa koostumuksessa.

– Uusi koostumus toimi hyvin. Svensk ja ”Pitkis” ovat pelanneet aiemminkin yhdessä, ja heiltä nähtiin hyviä otteita. Sam pelasi siinä pitkään, ja hänelle haettiin nyt uutta paikkaa, minkä kautta hän saattaa saada enemmän itsestään irti, Takala avasi muutosta.

SEURAA HEITÄ:

Janne Pitkäjärvi, S-Kiekko: Laiturin alkukausi ei ole ollut tehojen valossa nappisuoritus, mutta Janne tekee aina arvokasta työtä joukkueelleen. Uusi kentällinen piristi miehen peliä selvästi, ja häneltä tullaan varmasti näkemään tehokkaampaa peliä jatkossa.

Jeffrey Lawman, FPS: Forssalaisten 193-senttinen laitahyökkääjä on aloittanut kautensa erinomaisesti pelaamalla yli piste per peli –tahtia. Lawmanin offensiiviset taidot ovat loistavat, ja hänelle ei voi antaa liikaa puolustusalueella tilaa.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com