Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


19.11.2016
Matka jatkuu Tampereelle

BSTR_tunnus_2013_400400

S-Kiekon urakka jatkuu tänään Tampereella, kun seinäjokelaiset vierailevat KOOVEEn luona.

Lauantain FPS-ottelussa ei nähty parasta S-Kiekkoa, kun forssalaiset hakivat 3-2-voiton Seinäjoelta. Vaikka S-Kiekko oli pelissä mukana aina päätössummeriin asti, oli kotijoukkueen esitys pelillisesti kaukana parhaastaan.

– Käytännössä kaikilla osa-alueilla täytyy olla parempia tänään, kommentoi S-Kiekon päävalmentaja Tuomas Takala.

Vaikka S-Kiekko onnistui tekemään FPS:ää vastaan molemmat maalinsa ylivoimalla, jäi silläkin saralla vielä paljon parannettavaa. S-Kiekon ylivoiman suurin ase, Jaska Ojanperä, ei päässyt käyttämään laukaustaan totuttuun tapaan, sillä FPS oli tehnyt kotiläksynsä ja yritti pitää Jaskan laukaisutilan minimissään.

– On meillä muitakin ylivoimakuvioita harjoiteltu, mutta siitä ei vaan tuntunut tulevan mitään. Olisi pitänyt tehdä enemmän maaleja paikoista, Takala harmitteli.

Tänään S-Kiekolla on kuitenkin uusi mahdollisuus taistella pisteistä. Vastaan asettuu aina kova KOOVEE, jolla on takanaan kolmen ottelun voittoputki. Esimerkiksi viime viikonloppuna tamperelaiset kaatoivat KJT:n vakuuttavasti 11-5.

KOOVEE on paperilla kova nippu, josta löytyy perinteisesti meritoituneita pelimiehiä. On entisiä liigapelaajia, entisiä Mestis-pelaajia ja paljon Tapparan sekä Ilveksen kasvatteja, joilla on taustaa juniorien SM-sarjoista. KOOVEEn riveistä löytyy myös seinäjokelaisille erittäin tuttu pelaaja, sillä S-Kiekon kasvatti Mikko Saikkonen luistelee kotijoukkueen riveissä lainasopimuksella. Aikoinaan S-Kiekosta HPK:n junioreihin siirtynyt puolustaja on Mestis-joukkue LeKin sopimuspelaajia, mutta hän on pelannut viime ajat KOOVEEn paidassa.

KOOVEE ei ole pelannut täysin omalla tasollaan tällä kaudella, mutta joukkue näyttäisi pikkuhiljaa päässeen lentoon, joten seinäjokelaisilla on tänään edessään isoakin isompi haaste. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen, milloin S-Kiekko oli vahvempi kotijäällään maalein 4-3.

Selvää on, että S-Kiekko tarvitsee visusti pisteitä, sillä huipputasaisessa sarjassa jokainen pistemenetys voi olla kohtalokas kevättä ajatellen.

SEURAA HEITÄ:

Arttu Ahonen, S-Kiekko: Ahonen tekee aina ison määrän töitä kaukalossa, ja miehen yritys onkin palkittu kasvaneella peliajalla. Tällaisella motivaatiolla ja yrityksellä Arttu tulee vielä kiskaisemaan monen monta maalia tällä kaudella.

Jimi Palanto, KOOVEE: Tappara-kasvatti on tamperelaisten ehdottomasti tärkeimpiä pelaajia, ja hän on iskenyt alkukaudella mukavat tehot 15 otteluun, kun tilillä on 13 maalia ja 26 tehopistettä. Hän on pelannut muun muassa Mestiksessä sekä Ruotsissa ja Ranskassa ammattilaisena, joten Palannolla on runsaasti kokemusta kovista peleistä ja sarjoista.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com