Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


20.11.2016
Viikonloppu ei tuonut pisteitä

BSTR_tunnus_2013_400400

S-Kiekolle ei jäänyt viikonlopusta pistettäkään käteen, kun FPS haki lauantaina täyden potin Seinäjoelta ja KOOVEE oli sunnuntaina vahvempi kotijäällään maalein 7-4 (3-1, 2-2, 2-1).

KOOVEE aloitti ottelun vahvasti, kun se pääsi ensimmäiselle erätauolle 3-1-johdosta. Kotijoukkue siirtyi jo avausminuuteilla 1-0-johtoon Sami Kaislehdon osumalla. Jimi Palanto vei isännät 2-0-johtoon ennen kuin ensimmäinen kymppi oli täynnä, mutta S-Kiekon Arttu Ahonen onnistui tekemään elintärkeän kavennuksen kolme minuuttia Palannon maalin jälkeen. Ahosen maali ei kuitenkaan tuonut seinäjokelaisille uutta virettä, kun tamperelaiset iskivät lähes saman tien illan kolmannen osumansa.

Toisessa erässä vieraat tulivat jälleen peliin mukaan, kun Jaska Ojanperä onnistui vähemmän yllättäen iskemään S-Kiekon illan toisen maalin. Jaskan maali ei tuonut taaskaan toivottua draivia, vaan KOOVEE pääsi siirtymään ottelun puolivälin jälkeen jo 5-2-johtoon Janne Anttilan ja Valtteri Järviluoman onnistuessa maalinteossa.

S-Kiekko oli ajautunut jälleen kerran takaa-ajoasemaan, ja tälläkään kertaa seinäjokelaisten usko ei loppunut. Aatu Hoskari iski S-Kiekon kolmannen maalin toisen erän loppupuolella, ja kolmannen erän alussa tilanne kaventui 5-4:een, kun Henri Sandvik pöllytti KOOVEE-maalin verkkoa.

Takaa-ajo tyssäsi kuitenkin ajassa 52:38, kun S-Kiekko joutui alivoimalle. Reilu minuutti myöhemmin kotijoukkueen Antti Törmänen iski viimeisen naulan arkkuun, ja S-Kiekko oli lyöty. Mikko Sulonen pääsi iskemään kiekon vielä tyhjään maaliin kuusi sekuntia ennen loppua.

Nollan pisteen viikonloppu tietää sitä, että S-Kiekko pysyy 25 runkosarjapisteessä, mikä oikeuttaa joukkueelle yhdeksännen sijan sarjataulukosta. Matka jatkuu kuitenkin ensi viikonloppuna, kun S-Kiekko vierailee lauantaina Nokialla Pyryn vieraana, ja sunnuntaina D-Kiekko pyörähtää Seinäjoella.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint