Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


25.11.2016
Kolmas kerta toden sanoo

harmanliikenne_tunnus_rgb_kerros

S-Kiekon viikonloppu alkaa Nokialta, missä Pyry isännöi seinäjokelaisia kello 17 alkavassa ottelussa. Joukkueille kohtaaminen runkosarjassa on jo kauden kolmas. Kaksi aiempaa vääntöä ovat päättyneet nokialaisten voittoihin.

On sanomattakin selvää, että lauantain vastustaja tunnetaan hyvin, minkä vuoksi valmistautuminen otteluun on ollut huomattavasti helpompaa.

– Pyry on tuttu vastustaja, ja olemme käyneet harjoituksissa vielä läpi, miten heitä vastaan pitää pelata, kertoi S-Kiekon luottopuolustaja Jaska Ojanperä.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Nokialla kotijoukkueen 8-2-voittoon, mutta toisessa kohtaamisessa peli oli huomattavasti tasaisempaa, kun Pyry naarasi voiton Seinäjoelta maalein 2-1.

– Se ensimmäinen ottelu meni täysin jäähyilyksi, mikä pilasi meidän pelimme. Taisimme saada 58 minuuttia jäähyjä, Ojanperä muisteli.

– Molemmissa peleissä olemme kuitenkin pelanneet hyvin viisikkoina, joten on selvää, ettei jäähyilyyn ole varaa. Pyryllä on paljon sellaisia pelaajia, jotka tekevät maalin paikan saadessaan.

Toisen kohtaamisen ratkaisi seinäjokelaisten heikko ylivoima. Se on ollut ongelmana monessa muussakin ottelussa, ja tilannetta ei ole ainakaan helpottanut se, että hirmuisesta laukauksestaan tunnetun Ojanperän tila on pyritty ottamaan vastustajien toimesta pois.

– Kyllähän sen on huomannut, mutta pitää käyttää enemmän rannelaukausta, jotta vedon saa nopeampaa lähtemään. Hyvin sekin on toiminut.

S-Kiekko tarvitsisi kipeästi sarjapisteitä, sillä viime aikoina voittoja ei ole tullut odotettuun tahtiin. Viime viikonlopun kahdesta ottelusta käteen jäi nolla pistettä, joten lähtökohdat tämän viikonlopun otteluihin eivät ole helpot. Varsinkaan, kun lauantaina vastaan asettuu sarjan yksi nimivahvimmista joukkueista.

Pyryn alkukauteen mahtui heikkojakin suorituksia, mutta viime aikoina peli on mennyt selvästi eteenpäin. Pyry on tällä hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa, jonka aikana nokialaiset ovat tehneet käsittämättömät 44 maalia. Kovinta jälkeä on tehnyt Antti Hilden, joka on iskenyt tällä kaudella 17 otteluun tehot 8+29=37.

S-Kiekossa katseet kääntyvät tuttuihin naamoihin: Jaakko Svensk, Henri Sandvik ja Jaska Ojanperä ovat olleet hyökkäyspäässä hyvässä vedossa, ja heiltä seinäjokelaiset vaativat jälleen suurtekoja.

Seinäjokelaisten viikonloppuun mahtuu myös toinen ottelu, kun S-Kiekko isännöi jyväskyläläistä D-Kiekkoa sunnuntaina. Sunnuntain taisto alkaa kello 17.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 Pirjon-pakari
 atria_logo
 Minimani_kotisivu
 Skiekko2013_web_härmän_liikenne
 Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy
 Lakean logo
 Skiekko2013_web_abc
 bstr
 Cprredor
 KTK
 Rolls -logo
 
 Toyota_kotisivu
 MA_kt1
 unnamed
 Sorsanpesä
 skiekko2013_web_smedia
 EPKK