Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


26.11.2016
Viisi maalia ei riittänyt

Härmän Liikenne

S-Kiekko kärsi lauantaina Nokialla kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun kotijoukkue Pyry nappasi täydet pisteet maalein 7-5 (2-1, 3-1, 2-3).

Vierailijat pysyivät oman aikansa Pyryn kyydissä, mutta nokialaiset osoittivat jälleen, miksi se kuuluu Suomi-sarjan suurimpiin mestarisuosikkeihin.

Pyry sai otteluun hyvän startin, kun Jani Leino vei isännät viiden minuutin kohdalla 1-0-johtoon. S-Kiekko ei kuitenkaan lyönyt päätään pensaaseen, ja tasoitusmaali syntyikin ajassa 14:00, kun seinäjokelaispuolustaja Jarno Männistö onnistui tasoittamaan pelin siirretyn rangaistuksen aikana.

Kotijoukkueen Jussi Pesonen iski vielä avauserässä kiekon reppuun, minkä takia S-Kiekko sai lähteä toiseen erään takaa-ajoasemassa. Tälläkään kertaa vieraat eivät lannistuneet, vaan S-Kiekko kampesi pelin tasoihin heti toisen erän alussa, kun Janne Pitkäjärvi pääsi iskemään kiekon maaliin.

Tästä alkoikin Pyryn pyöritys, ja isännät iskivät ottelun seuraavat viisi maalia, mikä koitui vieraiden kohtaloksi. Pyryn show'ta johti Mika Viinamäki tehoillaan 2+1.

Positiivista oli kuitenkin se, että S-Kiekko heräsi vielä taistelemaan tosissaan ansaiten kolmannen erän voiton. Pitkäjärvi, Juuso Hakanen ja Eemeli Hynninen iskivät maalin mieheen kolmannessa erässä, mikä antaa eteläpohjalaisille huomattavasti paremmat lähtökohdat sunnuntain kotiotteluun.

Vaikka S-Kiekon pistetili ei ole viime aikoina karttunut odotetusti, on seinäjokelaisten pelissä havaittavissa erittäin hyviä asioita. Pyryä vastaan S-Kiekko onnistui tekemään 5 vs. 5 -pelissä viisi maalia, mikä on aina kova suoritus.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com