Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


26.11.2016
Viisi maalia ei riittänyt

harmanliikenne_tunnus_rgb_kerros

S-Kiekko kärsi lauantaina Nokialla kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun kotijoukkue Pyry nappasi täydet pisteet maalein 7-5 (2-1, 3-1, 2-3).

Vierailijat pysyivät oman aikansa Pyryn kyydissä, mutta nokialaiset osoittivat jälleen, miksi se kuuluu Suomi-sarjan suurimpiin mestarisuosikkeihin.

Pyry sai otteluun hyvän startin, kun Jani Leino vei isännät viiden minuutin kohdalla 1-0-johtoon. S-Kiekko ei kuitenkaan lyönyt päätään pensaaseen, ja tasoitusmaali syntyikin ajassa 14:00, kun seinäjokelaispuolustaja Jarno Männistö onnistui tasoittamaan pelin siirretyn rangaistuksen aikana.

Kotijoukkueen Jussi Pesonen iski vielä avauserässä kiekon reppuun, minkä takia S-Kiekko sai lähteä toiseen erään takaa-ajoasemassa. Tälläkään kertaa vieraat eivät lannistuneet, vaan S-Kiekko kampesi pelin tasoihin heti toisen erän alussa, kun Janne Pitkäjärvi pääsi iskemään kiekon maaliin.

Tästä alkoikin Pyryn pyöritys, ja isännät iskivät ottelun seuraavat viisi maalia, mikä koitui vieraiden kohtaloksi. Pyryn show'ta johti Mika Viinamäki tehoillaan 2+1.

Positiivista oli kuitenkin se, että S-Kiekko heräsi vielä taistelemaan tosissaan ansaiten kolmannen erän voiton. Pitkäjärvi, Juuso Hakanen ja Eemeli Hynninen iskivät maalin mieheen kolmannessa erässä, mikä antaa eteläpohjalaisille huomattavasti paremmat lähtökohdat sunnuntain kotiotteluun.

Vaikka S-Kiekon pistetili ei ole viime aikoina karttunut odotetusti, on seinäjokelaisten pelissä havaittavissa erittäin hyviä asioita. Pyryä vastaan S-Kiekko onnistui tekemään 5 vs. 5 -pelissä viisi maalia, mikä on aina kova suoritus.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 Pirjon-pakari
 atria_logo
 Minimani_kotisivu
 Skiekko2013_web_härmän_liikenne
 Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy
 Lakean logo
 Skiekko2013_web_abc
 bstr
 Cprredor
 KTK
 Rolls -logo
 
 Toyota_kotisivu
 MA_kt1
 unnamed
 Sorsanpesä
 skiekko2013_web_smedia
 EPKK