Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


27.11.2016
D-Kiekko vierailee Seinäjoella

Härmän Liikenne

S-Kiekko lähtee katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkeaan tänään Seinäjoella, kun jyväskyläläinen D-Kiekko pyörähtää lakeuksilla.

Seinäjokelaiset pelasivat lauantaina Nokialla, missä Pyry oli vahvempi maalein 7-5, mutta tuon ottelun loppu antaa seinäjokelaisille huomattavasti mukavammat lähtökohdat sunnuntain vääntöön, kun S-Kiekko iski lyhyessä ajassa kolme maalia nokialaisten päätyyn.

Vahvan kolmannen erän kaltaista kiekkoa vaaditaan tänään alusta alkaen, jotta sarjapisteitä alkaisi taas tippua. Viime aikoina voittaminen on ollut hankalaa, ja S-Kiekko onkin voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan vain yhden.

S-Kiekon pelissä on ollut nähtävissä paljon hyvää, ja voitosta on usein taistelu aina päätössummeriin asti. Etenkin viisikkopelissä eteläpohjalaiset ovat pystyneet pelaamaan väkevästi, mutta erikoistilanteet ovat näytelleet liian usein jättimäistä roolia. Esimerkiksi heikon ylivoimapelin johdosta monet ottelut ovat kääntyneet vastustajalle maalin erolla, minkä vuoksi seinäjokelaiset ovat menettäneet tärkeitä sarjapisteitä. Positiivisinta on kuitenkin se, että kehittämisvaraa on paljon, ja kun ylivoimakin alkaa tuottaa tulosta, tulevat ottelut kääntymään kovemmalla prosentilla S-Kiekolle.

Tappioputken katkaiseminen olisi tänään tärkeää, sillä ensi viikonloppuna on edessä kaksi erittäin kovaa kamppailua, kun lauantaina S-Kiekko vierailee Porissa ja sunnuntaina JHT matkaa lakeuksille. Tämän illan vastustaja D-Kiekko on seinäjokelaisia neljä pistettä sarjataulukossa jäljessä, joten on selvää, että tänään kaukalossa nähdään kaksi tasaväkistä joukkuetta.

D-Kiekko ei ole kuitenkaan onnistunut säväyttämään tällä kaudella Suomi-sarjassa, ja normaalitasollaan pelatessaan S-Kiekko on tänään vahvoilla. Etenkin kun jyväskyläläisten otteet vieraskaukaloissa ovat ailahdelleet isosti, eikä joukkue ole poistunut tällä kaudella kuin kertaalleen voittajana vierasottelusta.

Illan ottelu alkaa kello 17.

SEURAA HEITÄ:

Petri Viitamäki, S-Kiekko: Sentteri Viitamäki on S-Kiekon tärkeimpiä hyökkääjiä, ja hän pystyy loistamaan pelin jokaisella osa-alueella. Miehen rooli ylivoimapelissä on myös iso, ja katseet kääntyvätkin Viitamäkeen, kun seinäjokelaisilta odotetaan tärkeitä ylivoimatehoja.

Juho Nyman, D-Kiekko: Jyväskyläläisten ykkössentteri on tehnyt hyvää jälkeä tällä kaudella iskien 18 ottelussa 24 tehopistettä. Nyman on taidokas offensiivinen ase, jonka harteilla lepää paljon. Jos mies pystytään pitää kurissa S-Kiekon toimesta, on D-Kiekolla edessään pitkä ilta.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com