Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


27.11.2016
Voitto karkasi viimeisessä erässä

Härmän Liikenne

S-Kiekon tappioputki sai jatkoa sunnuntaina, kun jyväskyläläinen D-Kiekko haki Seinäjoelta voiton maalein 3-5 (0-0, 1-0, 2-5).

Kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia, mutta maalinteko oli hankalaa.

– Vastustajan maalivahdilla oli 57 torjuntaa, mikä kertoo meidän ongelmasta, harmitteli S-Kiekon päävalmentaja Tuomas Takala.

Kahden ensimmäisen erän jälkeen tilanne näytti hyvältä, mutta kolmannessa meno kääntyi, ja D-Kiekko nakutti S-Kiekon maalivahdin Joni Laasalan taakse peräti viisi maalia.

– Kaksi ensimmäistä erää menivät hyvin, peli oli ihan omissa käsissämme, mutta viimeisessä erässä tapahtui totaalinen sulaminen.

S-Kiekko tuli avauserään erinomaisesti luoden loistavia maalintekopaikkoja. Muun muassa Niklas Peltola, Sam Pinsler ja Henri Sandvik pääsivät kokeilemaan huippupaikoilta, mutta ruuti oli vielä märkää.

Toisessa erässä peli oli huomattavasti tasaisempaa, mutta kotijoukkue ei joutunut ongelmiin. Ottelun avausmaali syntyi ajassa 30:51, kun Eemeli Alanen sai kiekon, nosti päänsä pystyyn ja lähetti napakalla avauksellaan Sandvikin läpiajoon, eikä kapteeni erehtynyt paikastaan.

Kolmas erä alkoi kotijoukkueelta heikosti, kun Sami Hepola pääsi tasoittamaan pelin. Vahvan ottelun pelannut S-Kiekon neloskenttä iski isännät jälleen johtoon vain minuutti vieraiden tasoitusmaalista. Maalintekijänä toimi Miko Siren.

Hurlumhei jatkui, ja D-Kiekko tasoitti pelin parin minuutin päästä Antti Karjalaisen onnistuessa. Vieraat siirtyivät ensimmäistä kertaa johtoon ajassa 51:06, kun kotijoukkueen jäähyily kostautui: Mikko Sairanen pääsi viimeistelemään D-Kiekon illan kolmannen osuman ylivoimalla. Reilu viisi minuuttia ennen loppua keskisuomalaisten Kimmo Jakosuo löi lukemiksi jo 2-4.

S-Kiekko joutui hankalaan takaa-ajoasemaan – kuten monta kertaa aiemminkin tällä kaudella – ja kavennusta haettiin ilman maalivahtia. Ajassa 58:30 Sam Pinsler löysi Henri Sandvikin maalin edestä, ja kapteeni iski elintärkeän kavennusmaalin näppärällä ohjauksellaan.

Tasoitusmaalia haettiin vimmatusti, mutta D-Kiekon Sairanen pääsi lopulta ohittamaan Laasalan toistamiseen puoli minuuttia ennen loppua varmistaen vieraiden voiton.

Näin ollen S-Kiekko ei saanut viikonlopusta pisteen pistettäkään, kun lauantainakin seinäjokelaiset poistuivat kaukalosta 7-5-tappion kera.

– Hyvää oli (Petri) Viitamäen, Pinslerin ja Sandvikin kentän peli. Myös neloskenttä pelasi kaksi vahvaa ottelua tänä viikonloppuna.

– Kaikki kolmikot eivät kuitenkaan pelanneet tasollaan, Takala alleviivasi.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com