Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


01.12.2016
Sunnuntain kotiottelu pelataan Lapualla

atria_hrpr_tunnus_rgb

S-Kiekko pelaa tulevana sunnuntaina runkosarjan kotiottelunsa Lapuan jäähallissa. S-Kiekko saa vieraakseen Kalajoen JHT:n, ja ottelu alkaa kello 17. S-Kiekko kutsuu kaikki kiekkofanit ympäri maakunnan seuraamaan Suomi-sarjaa Lapualle. Alle 15-vuotiaille on vapaa pääsy otteluun.

Ottelun pelaaminen Lapualla liittyy Yhteinen Pohjalainen Jääkiekkoperhe -hankkeeseen, johon kuuluu kuusi pohjalaista kiekkoseuraa. S-Kiekon lisäksi hankkeessa ovat mukana liigaseura Vaasan Sport sekä 2. Divisioonassa pelaavat Seinäjoen Kiekko-Veljet, Alavuden Peli-Veikot, Kurikan Ryhti ja Lapuan Virkiä. S-Kiekko on pelannut tällä kaudella jo yhden kotiottelunsa Alavudella, ja Lapuan ottelun lisäksi S-Kiekko nähdään tällä kaudella vielä Kurikassa, kun S-Kiekko isännöi Kotkan Titaaneja 28. tammikuuta.

Lapualla on mahdollisuus nähdä Suomi-sarjan huippukamppailu, kun aina kovaa taisteleva S-Kiekko yrittää nipistää pisteitä Suomi-sarjan kestomenestyjä JHT:lta.

JHT on ollut tälläkin kaudella loistavassa vedossa, ja joukkue majaileekin sarjataulukon kakkosena vain kolme pistettä sarjajohtaja Imatran Ketterää jäljessä. S-Kiekko ja JHT ovat kohdanneet tämän kauden runkosarjassa kertaalleen, milloin JHT oli kotijäällään vahvempi maalein 4-3.

Ottelussa nähdään myös lapualaistaustaisia pelaajia, kun molempien joukkueiden riveistä löytyy Virkiässä kiekkoilleita nimiä. JHT:n riveissä pelaa Lapualta kotoisin oleva Tommi Rintasalo, joka muistetaan Virkiän edustusjoukkueesta pomminvarmana pistelinkona. S-Kiekon kokoonpanossa luistelee puolestaan useampi pelaaja, joka on edustanut urallaan Virkiää. Suurimmat nimet ovat puolustajat Jaska Ojanperä ja Juuso Hakanen, jotka ovat tehneet Virkiässä tuhoisaa jälkeä usean kauden aikana.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com