Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


03.12.2016
Tappioputki yritetään katkaista Porissa

atria_hrpr_tunnus_rgb

S-Kiekon viikonloppu alkaa Porista, missä KHT isännöi seinäjokelaisia. Ottelu alkaa jo kello 12:30.

On selvää, että S-Kiekko janoaa visusti voittoja, kun alla on neljän ottelun tappioputki. S-Kiekko on napannut voiton viimeksi 13. marraskuuta, milloin kolme pistettä irtosi juurikin KHT:ltä. Tuolloinkin pelipaikkani oli Pori.

Sen ottelun jälkeen pistesaldo ei ole kasvanut pisteelläkään, kun S-Kiekko on ottanut takkiin Pyryltä, KOOVEElta, FPS:ltä ja D-Kiekolta. Näissä neljässä ottelussa maalinteko on tökkinyt ja omaan päähän on mennyt peräti 21 maalia, mikä on liikaa.

Seinäjokelaisilla on kuitenkin tänään oiva mahdollisuus kääntää kurssiaan, kun KHT on lähtökohtaisesti altavastaaja. Joukkueiden väliset erot ovat loppupeleissä todella pienet, mutta porilaisten alkukauden otteet eivät ole olleet lupaavia. Tällä hetkellä KHT on kuuden ottelun tappioputkessa, ja joukkue on kerännyt koko kauden aikana vain 14 sarjapistettä, mikä oikeuttaa joukkueelle runkosarjan toiseksi viimeisen sijan.

Lauantain väännössä kohtaa kaksi joukkuetta, jotka tarvitsevat kipeästi voittoja avatakseen henkisen takalukkonsa. S-Kiekko on monessa ottelussa pelannut hyviä jaksoja, hallinnut kenttätapahtumia, luonut paikkoja ja esiintynyt kokonaisvaltaisesti hyvin, mutta maalintekopeli ja ailahtelut pelien sisällä ovat vieneet tärkeitä pisteitä.

Tänään tehoja odotetaan huomattavasti kovemmalla prosentilla, ja katseet kääntyvät S-Kiekon uuteen ykköskentälliseen, jossa pelaavat Henrik Sandvik, Petri Viitamäki ja Sam Pinsler. Kolmikko lyötiin viime viikonloppuna kasaan, ja heiltä nähtiin heti toimivaa yhteispeliä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 Pirjon-pakari
 atria_logo
 Minimani_kotisivu
 Skiekko2013_web_härmän_liikenne
 Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy
 Lakean logo
 Skiekko2013_web_abc
 bstr
 Cprredor
 KTK
 Rolls -logo
 
 Toyota_kotisivu
 MA_kt1
 unnamed
 Sorsanpesä
 skiekko2013_web_smedia
 EPKK