Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


03.12.2016
Tappioputki yritetään katkaista Porissa

atria_hrpr_tunnus_rgb

S-Kiekon viikonloppu alkaa Porista, missä KHT isännöi seinäjokelaisia. Ottelu alkaa jo kello 12:30.

On selvää, että S-Kiekko janoaa visusti voittoja, kun alla on neljän ottelun tappioputki. S-Kiekko on napannut voiton viimeksi 13. marraskuuta, milloin kolme pistettä irtosi juurikin KHT:ltä. Tuolloinkin pelipaikkani oli Pori.

Sen ottelun jälkeen pistesaldo ei ole kasvanut pisteelläkään, kun S-Kiekko on ottanut takkiin Pyryltä, KOOVEElta, FPS:ltä ja D-Kiekolta. Näissä neljässä ottelussa maalinteko on tökkinyt ja omaan päähän on mennyt peräti 21 maalia, mikä on liikaa.

Seinäjokelaisilla on kuitenkin tänään oiva mahdollisuus kääntää kurssiaan, kun KHT on lähtökohtaisesti altavastaaja. Joukkueiden väliset erot ovat loppupeleissä todella pienet, mutta porilaisten alkukauden otteet eivät ole olleet lupaavia. Tällä hetkellä KHT on kuuden ottelun tappioputkessa, ja joukkue on kerännyt koko kauden aikana vain 14 sarjapistettä, mikä oikeuttaa joukkueelle runkosarjan toiseksi viimeisen sijan.

Lauantain väännössä kohtaa kaksi joukkuetta, jotka tarvitsevat kipeästi voittoja avatakseen henkisen takalukkonsa. S-Kiekko on monessa ottelussa pelannut hyviä jaksoja, hallinnut kenttätapahtumia, luonut paikkoja ja esiintynyt kokonaisvaltaisesti hyvin, mutta maalintekopeli ja ailahtelut pelien sisällä ovat vieneet tärkeitä pisteitä.

Tänään tehoja odotetaan huomattavasti kovemmalla prosentilla, ja katseet kääntyvät S-Kiekon uuteen ykköskentälliseen, jossa pelaavat Henrik Sandvik, Petri Viitamäki ja Sam Pinsler. Kolmikko lyötiin viime viikonloppuna kasaan, ja heiltä nähtiin heti toimivaa yhteispeliä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint