Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


03.12.2016
S-Kiekko palasi voittojen tielle

atria_hrpr_tunnus_rgb

S-Kiekko onnistui katkaisemaan lauantaina tappioputkensa, kun KHT jäi Porissa seinäjokelaisten jalkoihin maalein 2-4 (1-2, 0-1, 1-1).

Voitto tuli hyvään saumaan, sillä S-Kiekon tappioputki oli venynyt jo neljän ottelun mittaiseksi.

– Helpottava voitto. Jätkät puhuivat viikolla keskenään asioista, ja se auttoi selvästi. Tänään oli raikasta ja yritteliästä kiekkoa meiltä, puhisi S-Kiekon päävalmentaja Tuomas Takala tyytyväisenä.

Takala löysi pelistä paljon positiivisia asioita.

– Viisikkopuolustaminen, yritteliäisyys ja yksilöiden onnistumiset. Kenenkään pelaajan ei voi sanoa pelanneen huonosti.

Etenkin maalivahti Tommi Hakanpää täytti saappaat mallikkaasti. Hakanpäälle peli oli vasta kauden ensimmäinen, joten lähtökohdat eivät olleet parhaasta mahdollisesta päästä. Hakanpäälle kirjattiin ottelussa 32 torjuntaa, joten helpolla hän ei päässyt.

Seinäjokelaiset tulivat ryminällä ottelun alkuun, kun Toni Tikkanen onnistui viemään S-Kiekon 1-0-johtoon jo reilun minuutin pelin jälkeen. Robin Leppänen toi kotijoukkueen tasoihin ylivoimalla ajassa 12:25, mutta Tikkanen oli päättänyt, ettei S-Kiekko jää tänään ilman pisteitä: Tikkanen iski päivän toisen maalinsa vain puolitoista minuuttia Leppäsen tasoitusosumasta, ja S-Kiekko oli jälleen maalin karkumatkalla.

Toinen erä alkoi vähintään yhtä hyvin kuin ensimmäinenkin erä: erää oli takana vain 40 sekuntia, kun KHT:n avausmaalin aikana jäähyllä istunut Petri Viitamäki nousi esiin ja iski S-Kiekon 3-1-johtoon.

Porilaiset hakivat takaa-ajoasemassa visusti kavennusta, ja yritys palkittiin reilu viisi minuuttia ennen päätössummeria, kun Jesse Laaksonen onnistui maalinteossa.

Vierailla ei ollut kuitenkaan mitään hätää, ja kova taistelu palkittiin ajassa 57:45, kun Janne Pitkäjärvi onnistui sinetöimään seinäjokelaisten 4-2-voiton.

– Ei tullut missään vaiheessa paniikkia. Vastustaja sai ylivoimalla joitain tilanteita, mutta kokonaisuudessaan peli oli hanskassa alusta loppuun, Takala kertoi.

S-Kiekon pelit jatkuvat huomenna sunnuntaina, kun S-Kiekko isännöi Kalajoen JHT:tä Lapualla. Ottelu alkaa kello 17.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com