Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


09.12.2016
Vieraskiertue alkaa Kotkasta

smedia-punainen-pohja

 

S-Kiekon viikonloppu kuluu vierasjäillä, kun seinäjokelaiset pelaavat lauantaina Kotkassa ja sunnuntaina Porvoossa.

Lauantaina vastaan asettuu Titaanit, joka hengittää sarjataulukossa S-Kiekon niskaan vain pisteen päässä. Kotkalaisten alkukausi ei ollut helppo, mutta viime aikoina joukkue on löytänyt huomattavasti paremman lennon peliinsä.

Titaanit on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan viisi. Kotkalaisten kovuuden ovat saaneet kokea Hunters, D-Kiekko, Kiekkokopla ja KJT kahdesti. Tappiot ovat tulleet sarjan kärkijoukkueille Ketterälle ja FPS:lle, joten on selvää, että Titaanit ovat löytäneet punaisen langan tekemiseensä.

Etenkin kotiotteluissa on kulkenut, sillä viimeisestä neljästä kotiottelusta mukaan on tarttunut täydet 12 sarjapistettä, ja joukkue on latonut näissä otteluissa peräti 23 maalia.

S-Kiekon viime aikaisten otteluiden rekordi ei ole yhtä vakuuttava, mutta viime viikonlopun ottelut osoittivat, että seinäjokelaisten peli on mennyt taas parempaan päin. Viikko sitten lauantaina seinäjokelaiset hakivat Porista täyden pistepotin vakuuttavalla esityksellä, ja vaikka sunnuntaina JHT oli Lapualla vahvempi maalein 5-7, osoitti S-Kiekko tuolloinkin olevansa vahvassa vedossa. Sarjan kovimpiin joukkueisiin lukeutuva JHT oli ajoittain pahassa pulassa eteläpohjalaisten kanssa, ja ottelu olisi voinut pienellä tuurilla kääntyä S-Kiekolle.

Jos seinäjokelaisilta nähdään samanlaisia otteita Titaanit-ottelussa, joutuvat kotkalaiset todella koville. S-Kiekon korkea paineistus ja suoraviivainen pelityyli ovat monelle joukkueelle myrkkyä, eikä Titaanienkaan puolustus ole sieltä taitavimmasta päästä, joten tutun sapluunan jatkuessa kotkalaisten omista lähteminen tulee olemaan hankalaa.

S-Kiekon hyökkäyspelikin on alkanut loksahdella paikalleen, mistä osoituksena viisi tehtyä maalia JHT:n verkkoon. Tämän lisäksi S-Kiekko loi kalajokelaisia vastaan lukuisia huippupaikkoja, mikä kielii kovasta potentiaalista.

Oman huolensa tuo Henri Sandvikin puuttuminen, sillä lainapestillä KeuPaan lähtenyt hyökkääjä on S-Kiekon tärkeimpiä yksilöitä hyökkäyspäässä. Viime viikonloppuna onnistumisia nähtiin kuitenkin laajalla rintamalla, mikä lupailee jatkoa ajatellen hyvää. Esimerkiksi viime lauantaina isoon rooliin nousi Toni Tikkanen kahdella osumallaan, ja sunnuntaina jokainen maali syntyi eri pelaajan lavasta. Ja mikä tärkeintä, JHT-ottelussa S-Kiekko sai onnistumisia ylivoimalla, kun seinäjokelaiset painoivat peräti kolme ylivoimamaalia.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com