Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


12.12.2016
Viikonloppu ei tuonut voittoja

smedia-punainen-pohja

S-Kiekon viikonloppu kului vierasjäillä, kun seinäjokelaiset pelasivat lauantaina Kotkassa ja sunnuntaina Porvoossa. S-Kiekko joutui poistumaan molemmista kaupungeista tappio niskassaan.

Aivan tyhjin käsin S-Kiekko ei kuitenkaan jäänyt, kun lauantain tappio tuli jatkoajan jälkeen maalein 4-3, mikä toi S-Kiekolle yhden sarjapisteen. Titaanit pisti S-Kiekon heti alusta lähtien tiukille, ja joukkue siirtyikin toisessa erässä jo 3-0-johtoasemaan.

Mutta kuten monesti aiemminkin, seinäjokelaiset eivät hätkähtäneet takaa-ajoasemasta: S-Kiekko nousi ottelussa tasoihin Jaakko Svenskin, Petri Viitamäen ja Jaska Ojanperän maaleilla. Jatkoajalla Titaanit onnistui kuitenkin iskemään ratkaisun, kun Juho Luukkonen iski isännille voiton.

Sunnuntain Hunters-ottelussa S-Kiekko jäi pisteittä, kun porvoolaiset voittivat ottelun varsinaisella peliajalla maalein 3-2. S-Kiekko sortui jälleen heikkoon alkuun, ja kotijoukkue siirtyi heti ottelun alussa 1-0-johtoon. Ensimmäiselle erätauolle mentiin Huntersin 2-0-johdossa. Ero syntyi erikoistilannepelaamisessa, kun Hunters iski molemmat maalinsa ylivoimalla, ja S-Kiekko hukkasi avauserässä kolme ylivomamahdollisuutta.

Jaakko Svensk kavensi ottelun toisessa erässä, mutta kotijoukkue kasvatti johtonsa kahteen maaliin kolmannen erän alussa. Jarno Männistö toi seinäjokelaiset mukaan peliin seitsemän minuuttia ennen päätössummeria, mutta tasoitusmaali jäi tekemättä, ja S-Kiekko poistui kaukalosta taas kerran maalin tappio niskassaan.

Viikonlopun pelit olivat isoja otteluita S-Kiekolle, ja isompi pistepotti olisi ollut tärkeää ottaa. S-Kiekko on vakiinnuttanut paikkansa sarjan keskikastissa, joten taistelu pudotuspelipaikoista käy todella kuumana. On selvää, että jokainen runkosarjaottelu on tärkeääkin tärkeämpi tässä vaiheessa kautta.

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että sarjataulukon seitsemän kärki on tekemässä pesäeroa muihin. Sijoilla 8-12 olevat joukkueet ovat viiden pisteen sisällä, joten loppurunkosarjasta on tulossa melkoinen jännitysnäytelmä, kun pudotuspeleihin yltää vain kahdeksan joukkuetta.

S-Kiekon taistelu jatkuu ensi viikonloppuna, kun lauantaina vanha tuttu Nokian Pyry vierailee Seinäjoella. Sunnuntaina S-Kiekko matkustaa Jyväskylään D-Kiekon vieraaksi, minkä jälkeen Suomi-sarja jää joulutauolle. Pelit jatkuvat tammikuun toisena viikonloppuna.

Suomi-sarjan sarjataulukko:

(Sijoitus, joukkue, pelatut ottelut, sarjapisteet)

1. Ketterä 22o 57p
2. JHT 22o 55p
3. FPS 23o 50p
4. AIK 23o  45p
5. Pyry 21o  43p
6. Hunters 23o  40p
7. KOOVEE 21o 39p
8. HCIK 23o 32p
9. S-Kiekko 23o 29p
10. Titaanit 23o 29p
11. Riemu 23o 28p
12. D-Kiekko 23o 27p
13. VG-62 24o 20p
14. KJT 24o 19p
15. Kiekkokopla 23o 19p
16. KHT 23o 14p


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com