Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


07.01.2017
Lomat lusittu, VG-62 vierailee Seinäjoella

image001

Joululomat ovat vietetty, ja S-Kiekko palaa taas sorvin ääreen. Vuoden ensimmäisessä ottelussa seinäjokelaiset isännöivät naantalilaista VG-62:ta. S-Kiekko palaa tositoimiin hieman helpommissa merkeissä, kun viikonloppu sisältää vain yhden ottelun.

Loma tuli S-Kiekolle enemmän kuin tarpeeseen, sillä syyskauden loppu oli ajoittain erittäin tuskallista. Voitot ja pisteet kiersivät kaukaa, mikä tiputti seinäjokelaiset sarjataulukossa sijalle 11.

Viiden ottelun tappioputkessa kevätkauteen lähtevä seinäjokelaislauma on napannut viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain yhden voiton, mutta loistavan alkukauden jälkeen mitään ei ole vielä menetetty. S-Kiekko on edelleen pudotuspelijunassa mukana, sillä kahdeksanteen sijaan on matkaa vain viisi pistettä.

On kuitenkin sanomatta selvää, että kevätkaudella kurssin on muututtava, sillä viimeisistä pudotuspelipaikoista tullaan käymään hurja taisto. Runkosarjan seitsemän parasta joukkuetta ovat alkaneet tehdä pesäeroa loppuryhmään, ja kahdeksannesta sijasta taistelee peräti viisi joukkuetta. S-Kiekon lisäksi taistelussa ovat mukana Riemu, D-Kiekko, HCIK ja Titaanit. Koko viisikko on vain kuuden pisteen sisällä.

Seinäjokelaiset tarvitsevat uuteen vuoteen hyvän startin, jotta joukkue löytäisi jälleen itseluottamuksensa takaisin. Vierasjoukkue VG-62:n kausi ei ole ollut helppo, ja joukkueen pudotuspelihaaveet alkavat olla jo menetetty. Naantalilaisten mahdollisuudet kariutuivat syyskauden loppupuoliskon takia, kun joukkue hävisi ennen joululomaa peräti 11 ottelua putkeen.

Lauantain kotiottelusta tulee kuitenkin kaikkea muuta kuin helppo. S-Kiekolla on ollut ongelmia hyökkäyspäässä maalinteon kanssa, ja jos sillä osa-alueella ei ole tapahtunut muutosta, nähdään Seinäjoella tänäänkin huipputasainen kamppailu, joka ratkeaa pieniin asioihin.

S-Kiekko–VG-62-ottelu pelataan tänään kello 16.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 Pirjon-pakari
 atria_logo
 Minimani_kotisivu
 Skiekko2013_web_härmän_liikenne
 Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy
 Lakean logo
 Skiekko2013_web_abc
 bstr
 Cprredor
 KTK
 Rolls -logo
 
 Toyota_kotisivu
 MA_kt1
 unnamed
 Sorsanpesä
 skiekko2013_web_smedia
 EPKK