Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


07.01.2017
Lomat lusittu, VG-62 vierailee Seinäjoella

image001

Joululomat ovat vietetty, ja S-Kiekko palaa taas sorvin ääreen. Vuoden ensimmäisessä ottelussa seinäjokelaiset isännöivät naantalilaista VG-62:ta. S-Kiekko palaa tositoimiin hieman helpommissa merkeissä, kun viikonloppu sisältää vain yhden ottelun.

Loma tuli S-Kiekolle enemmän kuin tarpeeseen, sillä syyskauden loppu oli ajoittain erittäin tuskallista. Voitot ja pisteet kiersivät kaukaa, mikä tiputti seinäjokelaiset sarjataulukossa sijalle 11.

Viiden ottelun tappioputkessa kevätkauteen lähtevä seinäjokelaislauma on napannut viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain yhden voiton, mutta loistavan alkukauden jälkeen mitään ei ole vielä menetetty. S-Kiekko on edelleen pudotuspelijunassa mukana, sillä kahdeksanteen sijaan on matkaa vain viisi pistettä.

On kuitenkin sanomatta selvää, että kevätkaudella kurssin on muututtava, sillä viimeisistä pudotuspelipaikoista tullaan käymään hurja taisto. Runkosarjan seitsemän parasta joukkuetta ovat alkaneet tehdä pesäeroa loppuryhmään, ja kahdeksannesta sijasta taistelee peräti viisi joukkuetta. S-Kiekon lisäksi taistelussa ovat mukana Riemu, D-Kiekko, HCIK ja Titaanit. Koko viisikko on vain kuuden pisteen sisällä.

Seinäjokelaiset tarvitsevat uuteen vuoteen hyvän startin, jotta joukkue löytäisi jälleen itseluottamuksensa takaisin. Vierasjoukkue VG-62:n kausi ei ole ollut helppo, ja joukkueen pudotuspelihaaveet alkavat olla jo menetetty. Naantalilaisten mahdollisuudet kariutuivat syyskauden loppupuoliskon takia, kun joukkue hävisi ennen joululomaa peräti 11 ottelua putkeen.

Lauantain kotiottelusta tulee kuitenkin kaikkea muuta kuin helppo. S-Kiekolla on ollut ongelmia hyökkäyspäässä maalinteon kanssa, ja jos sillä osa-alueella ei ole tapahtunut muutosta, nähdään Seinäjoella tänäänkin huipputasainen kamppailu, joka ratkeaa pieniin asioihin.

S-Kiekko–VG-62-ottelu pelataan tänään kello 16.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com