Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


12.01.2017
S-Kiekon yleisömäärät nousussa

S-Kiekon pelit ovat kiinnostaneet yleisöä tällä kaudella selvästi enemmän kuin vuosi sitten. S-Kiekon yleisökeskiarvo on 13 kotiottelun jälkeen mainio 301, kun viime kaudella yleisökeskiarvo oli 255. Prosentuaalisesti yleisökeskiarvo on kasvanut peräti 18 prosenttiyksikköä, mikä on Suomi-sarjan suurin lukema.

Suomi-sarjassa ei ole yltänyt kuin viisi joukkuetta yli 300 katsojan keskiarvoon. Seinäjokelaisten lisäksi kärkiviisikossa ovat Titaanit, Ketterä, JHT ja Pyry.

Yleisömäärän nousun taustalla on lujasti taistelevan joukkueen lisäksi S-Kiekon organisaatiomuutokset. S-Kiekossa on panostettu tällä kaudella etenkin myyntiin ja markkinointiin sekä viestintään. Lisäksi Yhteinen Pohjalainen Jääkiekkoperhe -hanke on tuonut lisää katsojia lehtereille.

S-Kiekko on pyrkinyt myös tehostaa toimintaansa sosiaalisessa mediassa, ja tämän kauden aikana Facebook-tykkääjien määrä onkin noussut noin tuhannella tykkääjällä.

Muutokset ovat näkyneet myös S-Kiekon kiekkokoulussa, jossa osallistujamäärät ovat kasvaneet reilusti.

Isoin kiitos kuuluu tietenkin faneillemme, jotka urhoollisesti löytävät tiensä hallille kerta toisensa jälkeen. Me olemme yhdessä luomassa eteläpohjalaista jääkiekkotarinaa, ja ilman teidän tukeanne emme pystyisi ottaa kehitysaskeleita organisaationa, joten haluamme välittää ison kiitoksen teille.

Nähdään hallilla!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 Pirjon-pakari
 atria_logo
 Minimani_kotisivu
 Skiekko2013_web_härmän_liikenne
 Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy
 Lakean logo
 Skiekko2013_web_abc
 bstr
 Cprredor
 KTK
 Rolls -logo
 
 Toyota_kotisivu
 MA_kt1
 unnamed
 Sorsanpesä
 skiekko2013_web_smedia
 EPKK