Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


14.01.2017
Edessä huipputärkeä viikonloppu

 Maneesikyltti (1)

S-Kiekko sai kevätkauteen helpottavan startin, kun seinäjokelaiset onnistuivat kaatamaan viime viikonlopun ainoassa ottelussaan VG-62:n jatkoajalla. Kolme pistettäkin olisivat kelvanneet, mutta tärkeintä oli poistua kaukalosta pitkästä aikaa voittajana.

Hyvän menon pitäisi jatkua myös tänä viikonloppuna, kun edessä on kaksi peliä. Tällä kertaa panokset ovatkin jättimäiset, sillä vastaan asettuvat S-Kiekon pahimpiin kilpakumppaneihin kuuluvat HCIK ja Riemu.

S-Kiekon vierellä sarjan keskikastissa ovat HCIK:n ja Riemun lisäksi Titaanit ja D-Kiekko. Koko viisikko on seitsemän pisteen sisällä, ja tästä porukasta tulee mahdollisesti vain yksi joukkue selviämään pudotuspeleihin. S-Kiekolla on tällä hetkellä viisi pistettä matkaa kahdeksantena olevaan Titaaneihin, joten tänä viikonloppuna tarjolla olevat kuusi sarjapistettä ovat enemmän kuin tärkeät.

Lauantain kotiottelu HCIK:ta vastaan on todennäköisesti vanhaa kaavaa noudattaen huipputasainen. HCIK esitti ennen joulua ajoittain loistavia otteita, ja joukkue onnistui muun muassa nappaamaan täyden pistepotin Nokian Pyryltä.

HCIK on pelannut tauon jälkeen S-Kiekon tavoin vain yhden ottelun, joten nykykunnosta on vielä hankala vetää johtopäätöksiä. Molemmissa joukkueissa tiedetään kuitenkin illan ottelun panos, mikä lupailee hienoa kiekkoiltaa Seinäjoelle.

S-Kiekko–HCIK-ottelu alkaa kello 19.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com