Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


21.01.2017
Isot pisteet jaossa

smedia-punainen-pohja

Suomi-sarjassa eletään jännittäviä aikoja, kun runkosarjaa ei ole enää jäljellä montaa viikkoa. Tarkalleen ottaen runkosarjan viimeiset ottelut pelataan 19. helmikuuta.

Tämän vuoksi S-Kiekolla onkin edessään tärkeääkin tärkeämpi viikonloppu. Viime viikolla tulleet kirvelevät tappiot tiputtivat seinäjokelaiset kahdeksan pisteen päähän pudotuspelipaikasta, joten S-Kiekolta vaaditaan todellista venymistä runkosarjan lopuissa peleissä. Etenkin tämä viikonloppu määrittää hyvin paljon, millaiset mahdollisuudet seinäjokelaisilla on taistella viimeisen kuukauden aikana pudotuspelipaikasta.

Eteläpohjalaisten urakasta tulee kaikkea muuta kuin helppo, sillä tänään lauantaina vastaan asettuu runkosarjan kärkijoukkue Imatran Ketterä, joka matkustaa Seinäjoelle. Sunnuntaina S-Kiekko vierailee Tampereella KOOVEEn luona.

Illan Ketterä-ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki: nimivahva imatralaisporukka on hävinnyt tällä kaudella vain kaksi ottelua, latonut 153 maalia ja kerännyt 72 runkosarjapistettä. Lähes Mestis-tason nipulla pelaava Ketterä on ollut hämmästyttävän vahvassa kunnossa koko kauden, eikä hiipumista ole ollut havaittavissa.

Asetelma kuitenkin sopii S-Kiekolle, sillä seinäjokelaiset ovat parhaimmillaan altavastaajina. Tämän on saanut kokea moni Suomi-sarjan kärkiporukoista, ja esimerkiksi Ketterä sai eräänlaista shokkihoitoa viimeksi kun nämä joukkueet kohtasivat: S-Kiekko pelasi Imatralla kauden parasta kiekkoaan vieden ottelun jatkoajalle, jossa Ketterä oli lopulta vahvempi napaten kaksi pistettä itselleen.

S-Kiekolta vaaditaan tänään nopeaa, fyysistä ja kurinalaista peliä, mikäli Ketterää halutaan horjuttaa. Vieraat luovat taatusti useita huippupaikkoja, mutta maalivahti- ja puolustuspelin toimiessa illan väännöstä tulee varmasti tasainen. On selvää myös, että S-Kiekon täytyy onnistua tänään maalintekopaikoilla huomattavasti paremmalla prosentilla kuin aiemmin, eikä samanlaiseen paikkojen hukkailuun ole enää varaa.

S-Kiekko-Ketterä-ottelu tänään Seinäjoella kello 16.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint