Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


22.01.2017
Taistelu jatkuu!

smedia-punainen-pohja

 

Suomi-sarjan runkosarja lähenee kovaa kyytiä loppuaan, ja taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista käy erittäin kuumana.

S-Kiekolle mennyt viikonloppu oli tuloksellisesti vähintäänkin hyvä, kun kahdesta ottelusta irtosi kolme sarjapistettä, ja pudotuspeliunelma pysyi yllä. Ero sarjataulukon kahdeksanteen sijaan on kahdeksan pistettä, joten saumat kevään jatkopeleihin ovat edelleen loistavat, kun seinäjokelaisilla on jäljellä vielä kuusi runkosarjaottelua.

Viikonlopun ensimmäisessä ottelussa S-Kiekko isännöi Imatran Ketterää, joka saapui lakeuksille selvänä ennakkosuosikkina. Runkosarjakärki joutui isäntien kanssa kuitenkin ahtaalle, vaikka imatralaiset poistuivatkin Seinäjoelta kolmen pisteen kera.

S-Kiekko iski lauantain ottelussa avausmaalin, kun Arttu Ahonen laukoi kiekon Ketterä-veskari Santeri Lipiäisen selän taakse toisen erän avausminuuteilla. Viimeiseen erään lähdettiin tasatilanteesta, kun vieraiden Tomi Iso-Mustajärvi oli iskenyt pelin tasoihin ottelun puolivälin paikkeilla.

Ketterän taito ja rutiinitaso tulivat lopulta viimeisessä erässä esiin, eikä nuori seinäjokelaisporukka keksinyt keinoja Ketterän kaatamiseen. Vieraat iskivät kolmannessa erässä lopulta kolme maalia varmistaen kolmen pisteen voiton itselleen lukemin 1-4.

Sunnuntaina S-Kiekko sai pelata puolestaan vieraissa, kun KOOVEE mittasi seinäjokelaisten tason Tampereella.

Isännät saivat otteluun hyvän alun, kun KOOVEE siirtyi ajassa 12:12 jo 2-0-johtoasemaan. Seuraava maali oli elintärkeä ottelun kannalta, ja S-Kiekon onneksi sen viimeisteli Samu Vähämaa, joka pääsi kaventamaan ottelun neljä minuuttia ennen ensimmäistä erätaukoa.

Luvassa oli jälleen melkoinen trilleri, kun Janne Pitkäjärvi tasoitti ottelun toisen erän loppuhetkillä, mikä tarkoitti sitä, että viimeiseen erään lähdettiin tasatilanteesta.

Tällä kertaa S-Kiekko osoitti kuitenkin henkistä kypsyyttä korjaten itselleen 4-1-erävoiton ja kolme sarjapistettä. Seinäjokelaisten päätöserän maaleista vastasivat Jaska Ojanperä, Sam Pinsler, Toni Tikkanen ja Eemeli Alanen. Loppulukemiksi kirjattiin 3-6.

Vaikka S-Kiekon plakkariin jäi viikonlopulta yksi tappiokin, osoitti joukkue, että se haluaa tosissaan jatkaa otteluitaan tänä keväänä pudotuspeleissä. Ensi viikonloppuna seinäjokelaisilla on edessään yksi ottelu, josta tuleekin todellinen herkkupala, sillä vastaan asettuu viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävä Kotkan Titaanit.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com