Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


28.01.2017
Nyt on kovat panokset: S-Kiekko kohtaa Titaanit Kurikassa

s-e

S-Kiekon kannalta eletään ratkaisevia hetkiä kauden osalta, kun seinäjokelaisilla on jäljellä enää kuusi runkosarjaottelua. Tänään pelattavassa S-Kiekko-Titaanit-ottelussa onkin hurjat panokset, ja on helppo sanoa, että kyseessä pohjalaisten kauden toistaiseksi tärkein kamppailu.

Kurikassa pelattavasta ottelusta pitäisi kairata täysi pistepotti, jotta S-Kiekon pudotuspelihaaveet pysyisivät realistisina. Titaanit on runkosarjan kahdeksantena, eli joukkue on kiinni tällä hetkellä viimeisessä pudotuspelipaikassa. S-Kiekko on kahdeksan pistettä Titaaneja jäljessä, joten kolmen pisteen voitto olisi enemmän kuin tärkeää tänään.

Jos vieraat onnistuvat nappaa voiton tänään varsinaisella peliajalla, kasvaisi piste-ero jo 11:een. Vielä kun Titaanit on pelannut runkosarjassa yhden ottelun vähemmän kuin S-Kiekko, on seinäjokelaisilla iso vuori joka tapauksessa kiivettävänään.

Viime viikonloppu antoi hyviä viitteitä S-Kiekon pelistä: eteläpohjalaiset haastoivat sarjakärki Ketterän tosissaan tappiosta huolimatta, ja KOOVEE joutui puolestaan nöyrtyä kotijäällään seinäjokelaisten edessä. Samanlaisten otteiden jatkuessa S-Kiekko tulee laittamaan myös Titaanit erittäin koville Kurikassa.

Mutta eipä Titaanienkaan lento ole huonoa ollut. Joukkue on pelannut vuodenvaihteen jälkeen neljä ottelua, joista se on voittanut kolme. Ainoa tappio tuli Ketterälle. Kotkalaiset ovat heränneet oikealla hetkellä kauteen, ja heidänkin leirissä tiedostetaan tämän ottelun panokset.

Kotijoukkueen onneksi jäällä nähdään tänään myös sarjan pelätyimpiin puolustajiin kuuluva Jaska Ojanperä, joka pelasi vielä eilen Mestis-kaukaloissa Jokipoikien riveissä Kajaanissa. Tapojensa mukaan Jaska laittoi jälleen verkot heilumaan, kun hän iski Jokipoikien 3-3-tasoitusosuman vieden ottelun jatkoajalle.

S-Kiekko-Titaanit-ottelu starttaa tänään Kurikan jäähallissa kello 16.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com