Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


28.01.2017
Maalinteko tuotti jälleen ongelmia

s-e

Lauantaina Kurikassa pelatussa S-Kiekko-Titaanit-ottelussa riitti panosta, kun kolmen pisteen voitolla S-Kiekko olisi noussut viiden pisteen päähän pudotuspelipaikasta. Viimeistä pudotuspelipaikkaa pitää hallussaan juurikin Titaanit, joten tappiolla olisi ollut isot seuraukset.

Kotijoukkue oli lähes koko ottelun parempi, mutta niin vain vierasjoukkue poistui Kurikasta kolmen pisteen kera. Titaanit onnistui ensimmäisessä erässä kahdesti maalinteossa, mikä riitti voittoon tällä kertaa. Loppulukemiksi jäi 1-2 (1-2, 0-0, 0-0).

– Ensimmäisellä kympillä olimme paskoja, mutta sen jälkeen peli lähti kulkee. Kaveri joutuikin loppupelin sitten roiskia, sanoi S-Kiekon kapteeni Henri Sandvik.

Ensimmäinen osuma syntyi jo 23 sekunnin pelin jälkeen, kun vieraiden Jesse Peltosen tarkka rannelaukaus ohitti S-Kiekon maalivahdin Juho Nikun. Titaanit siirtyi ajassa 15:22 kahden maalin karkumatkalle, kun tällä kertaa Aapo Lampisen kuti löysi tiensä verkon perukoille.

S-Kiekon Sam Pinsler väänsi kiekon vielä ensimmäisen erän loppupuolella kotkalaisten maaliin, joten toiseen erään lähdettiin hyvistä asetelmista.

Isännät vyöryivät toisessa erässä vauhdilla Titaanien päätyyn, mutta viimeistelyssä oli jälleen ongelmia. Lähimmäksi maalintekoa pääsi Eemeli Alanen, joka ampui kiekon 3 vs. 1 -hyökkäyksen päätteeksi tolppaan.

Kolmannessa erässä oli jälleen tontteja tasoittaa ottelu, mutta Titaanit-kassari Niilo Pussinen piti pintansa ja tylsytti seinäjokelaiset kerta toisensa jälkeen.

S-Kiekon kauden perisynniksi on koitunut maalintekopeli. Jälleen hyviä otteita esittänyt eteläpohjalaisporukka on hävinnyt monta kertaa maalin erolla, joten hieman paremmalla tuurilla sarjatilanne voisi olla huomattavasti parempi.

– Se on tosiaan meidän perisynti. Me puristamme mailasta väärissä paikoissa, ja kun tappioita tulee, niin peli ei ole rentoa, kapteeni kertoi.

S-Kiekolla oli vielä viimeisellä minuutilla erinomaisia paikkoja tasoitusmaalin tekemiseen: Henri Sandvik sai eteensä lähes tyhjän maalin, mutta mies ei saanut pomppivaan kiekkoon kunnon osumaa. Hetkeä myöhemmin kiekko oli pomppia Sandvikin kautta Titaanien maaliin, mutta pikkumusta päätti liukua Titaanit-kassari Pussisen ja maalitolpan välistä kulmaan.

– Siitä olisi pitänyt tehdä, täytyy olla sen verran itsekriittinen, vaikka kiekko pyörähtikin lavassa. Ei ollut tuuriakaan toisessa tilanteessa, Sandvik jatkoi.

Seinäjokelaisilla on jäljellä vielä viisi runkosarjaottelua, ja jaossa on 15 sarjapistettä. Mutta kun ero kahdeksanteen paikkaan on 11 pistettä, tarvitsee S-Kiekko runsaasti apua muilta joukkueilta, jotta joukkueen pelit voisivat jatkua pudotuspeleissä.

– Pitää vain voittaa jokainen peli, mitä on jäljellä. Se on yksinkertainen teoria, päätti Sandvik vastaten kysymykseen, kuinka S-Kiekko nappaa vielä pudotuspelipaikan itselleen.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com