Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


05.02.2017
KHT mittaa S-Kiekon kunnon

S-Kiekon loppukauden kuviot ovat pikkuhiljaa alkaneet selkeytyä. Pudotuspelipaikka jäi tällä kaudella saavuttamatta, kun kahdeksantena olevalla KOOVEElla on jo 50 sarjapistettä, mikä tarkoittaa sitä, ettei seinäjokelaisilla ole enää mahdollisuuksia nousta kahdeksan parhaan joukkoon.

S-Kiekolla on jäljellä vielä viisi runkosarjaottelua, joissa on jaossa 15 pistettä, ja kun eteläpohjalaisilla on kasassa 34 sarjapistettä, ovat mahdollisuudet jo menneet.

Seinäjokelaisilla riittää kuitenkin panosta loppukauden peleissä, sillä S-Kiekon täytyy välttää karsintasarjaan joutuminen. Tällä hetkellä S-Kiekko on sarjassa viidenneksi viimeisenä, ja kun neljä viimeistä jatkavat kauttaan karsinnoissa, on viimeisissä otteluissa vielä jättimäinen panos.

S-Kiekon runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelu pelataan tänään, kun porilainen KHT vierailee Seinäjoella. Kyseinen ottelu on erittäin tärkeä, sillä KHT pyrkii vielä pois karsijan paikalta. KHT:lla on vielä S-Kiekkoon matkaa yhdeksän pistettä, mutta voitolla ero kaventuisi jo melko pieneksi.

KHT:n lisäksi S-Kiekon niskaan hengittävät Kiekkokopla ja VG-62: Kiekkokopla on S-Kiekkoa vain pisteen jäljessä, ja VG-62 on seinäjokelaisten kanssa tasapisteissä, mutta yhden ottelun enemmän pelanneena.

On kuitenkin selvää, että S-Kiekolla ei ole enää tällä kaudella varaa lepsuiluun, mikäli karsintasarja halutaan välttää. Runkosarjan lopuissa otteluissa S-Kiekko kohtaa vielä KHT:n lisäksi KJT:n, FPS:n, KOOVEEn ja AIK:n.

S-Kiekko ja KHT iskevät tänään yhteen Seinäjoella kello 17.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

Pirjon-pakari

atria_logo

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Skiekko2013_web_abc

bstr

Toyota_kotisivu

MA_kt1

Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy

EPKK

skiekko2013_web_smedia

Rolls -logo

Lakean logo

Corredor

unnamed