Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


05.02.2017
S-Kiekko taipui jatkoajalla

S-Kiekon viikonlopun ainoasta ottelusta irtosi yksi sarjapiste seinäjokelaisille. Vierasjoukkue Porin KHT oli lopulta jatkoajan jälkeen vahvempi maalein 3-4.

KHT sai otteluun hyvän alun, kun Niko Palonen pääsi iskemään illan ensimmäisen maalin vain kolmen minuutin pelin jälkeen. Toni Tikkanen ja Janne Pitkäjärvi onnistuivat kuitenkin vielä avauserässä maalinteossa, ja S-Kiekko pääsi ensimmäiselle erätauolle 2-1-johtoasemassa.

Vieraiden Tino Sandhu onnistui tuomaan pelin tasoihin toisessa erässä, mutta erätauolle mentiin jälleen isäntien johdossa, kun Sam Pinsler iski S-Kiekon kolmannen osuman ajassa 29:16.

Seuraavaksi mentiinkin pitkään S-Kiekon johdossa, mutta vierailijat onnistuivat kampeamaan pelin lopulta tasoihin. Tasoitusosuma syntyi vain reilu minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua, kun KHT vei ottelun jatkoajalle iskemällä kiekon seinäjokelaisrysään ilman maalivahtia. Porilaisten kolmannesta maalista vastasi Jussi Lehtonen.

Jatkoaikakaan ei meinannut tuottaa tulosta, ja edessä häämötti jo rangaistuslaukauskilpailu. KHT:n Teemu Korvenpää onnistui kuitenkin vain 15 sekuntia ennen jatkoajan loppua lyömään kiekon uuniin, ja KHT pääsi poistumaan Seinäjoelta kahden pisteen kera.

Ottelu oli S-Kiekolle iso pettymys, sillä tappio tiputti seinäjokelaiset sarjataulukossa neljänneksi viimeiseksi. Suomi-sarjan neljä viimeistä joukkuetta jatkavat runkosarjan jälkeen kauttaan karsinnoissa.

S-Kiekon ero seuraavaan joukkueeseen on kuitenkin vain yksi piste, ja kun seinäjokelaisilla on jäljellä vielä neljä runkosarjaottelua, on karsintasarjan välttäminen vielä täysin omissa käsissä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com