Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


11.02.2017
Viikonloppu menee vierasjäillä

S-Kiekon viikonloppuun mahtuu kaksi vierasottelua, kun lauantaina seinäjokelaiset vierailevat Hyrylässä KJT:n luona, ja sunnuntaina S-Kiekko matkaa Forssaan FPS:n vieraaksi.

Vieraskiertueen otteluissa riittää panosta, kuten S-Kiekon viime viikkojen otteluissa on ollut tapana. Seinäjokelaiset ovat voittaneet vuodenvaihteen jälkeen vain kaksi ottelua, minkä vuoksi joukkueen sarjatilanne on heikentynyt huomattavasti. Pudotuspelipaikka jäi saavuttamatta, ja nyt taistellaan paikasta kahdentoista parhaan joukkoon, milloin S-Kiekko välttäisi karsintasarjan.

Tällä hetkellä S-Kiekko on sarjassa 13:na, ja ero seuraavaan joukkueeseen on tasan yksi piste. Kun jäljellä on enää neljä runkosarjaottelua, ei helppoihin pistemenetyksiin ole enää varaa.

Etenkin lauantain KJT-ottelusta pitäisi irrota täysi pistepotti. Keinolla millä hyvänsä. KJT on sarjajumbona 22 pisteellään, ja joukkue jatkaa varmuudella kauttaan karsintasarjassa. KJT:n kausi on ollut tuskainen, eikä joukkue ole voittanut tällä kaudella kuin seitsemän ottelua. Joukkueen maalierokin on synkkä -69, mikä kertoo KJT:n kaudesta kaiken oleellisen.

Sunnuntain Forssan-ottelusta tuleekin huomattavasti isompi haaste, kun vastassa on sarjanelonen. FPS menee varmuudella pudotuspeleihin, mutta joukkueen kotietu ei ole vielä varma, minkä vuoksi forssalaisilla on S-Kiekon tavoin isot panokset pelissä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint