Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


11.02.2017
Viikonloppu menee vierasjäillä

S-Kiekon viikonloppuun mahtuu kaksi vierasottelua, kun lauantaina seinäjokelaiset vierailevat Hyrylässä KJT:n luona, ja sunnuntaina S-Kiekko matkaa Forssaan FPS:n vieraaksi.

Vieraskiertueen otteluissa riittää panosta, kuten S-Kiekon viime viikkojen otteluissa on ollut tapana. Seinäjokelaiset ovat voittaneet vuodenvaihteen jälkeen vain kaksi ottelua, minkä vuoksi joukkueen sarjatilanne on heikentynyt huomattavasti. Pudotuspelipaikka jäi saavuttamatta, ja nyt taistellaan paikasta kahdentoista parhaan joukkoon, milloin S-Kiekko välttäisi karsintasarjan.

Tällä hetkellä S-Kiekko on sarjassa 13:na, ja ero seuraavaan joukkueeseen on tasan yksi piste. Kun jäljellä on enää neljä runkosarjaottelua, ei helppoihin pistemenetyksiin ole enää varaa.

Etenkin lauantain KJT-ottelusta pitäisi irrota täysi pistepotti. Keinolla millä hyvänsä. KJT on sarjajumbona 22 pisteellään, ja joukkue jatkaa varmuudella kauttaan karsintasarjassa. KJT:n kausi on ollut tuskainen, eikä joukkue ole voittanut tällä kaudella kuin seitsemän ottelua. Joukkueen maalierokin on synkkä -69, mikä kertoo KJT:n kaudesta kaiken oleellisen.

Sunnuntain Forssan-ottelusta tuleekin huomattavasti isompi haaste, kun vastassa on sarjanelonen. FPS menee varmuudella pudotuspeleihin, mutta joukkueen kotietu ei ole vielä varma, minkä vuoksi forssalaisilla on S-Kiekon tavoin isot panokset pelissä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 Pirjon-pakari
 atria_logo
 Minimani_kotisivu
 Skiekko2013_web_härmän_liikenne
 Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy
 Lakean logo
 Skiekko2013_web_abc
 bstr
 Cprredor
 KTK
 Rolls -logo
 
 Toyota_kotisivu
 MA_kt1
 unnamed
 Sorsanpesä
 skiekko2013_web_smedia
 EPKK