Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


13.02.2017
Vieraskiertue toi kolme sarjapistettä

S-Kiekon viikonloppuun mahtui kaksi ottelua, kun seinäjokelaiset vierailivat lauantaina KJT:n luona ja sunnuntaina FPS:n luona.

S-Kiekon saldoksi jäi yksi voitto ja kolme sarjapistettä, mikä riitti nostamaan pohjalaiset pois karsijan paikalta. Kolmen pisteen myötä S-Kiekko nousi 11. sijalle tasapisteisiin Riemun kanssa ja pisteen Kiekkokoplaa edelle.

Voitto irtosi lauantaina sarjajumbo KJT:sta, joka kaatui maalein 2-6. S-Kiekon sankareiksi nousi tuossa ottelussa puolustajat Jaska Ojanperä ja Elias Laitamäki sekä hyökkääjä Niklas Peltola. Koko kolmikko iski kaksi maalia mieheen.

Pudotuspeleihin matkaava FPS ei antanut vieraiden yllättää Forssassa sunnuntaina, kun FPS otti täyden pistepotin maalein 6-3. Ottelun käännekohta oli toinen erä, kun isännät ottivat selkeän 3-0-erävoiton.

S-Kiekko tuli vielä peliin mukaan viimeisessä erässä onnistuen maalinteossa kahdesti, mutta siihen loppui vieraiden takaa-ajo. Sunnuntaina S-Kiekon maaleista vastasivat Samu Vähämaa, Jaakko Svensk ja Janne Pitkäjärvi.

S-Kiekolla on vielä jäljellä kaksi runkosarjaottelua, jotka pelataan ensi viikonloppuna. Lauantaina seinäjokelaiset isännöivät Tampereen KOOVEEta, ja sunnuntaina S-Kiekko matkaa Limingalle, missä AIK haastaa seinäjokelaiset.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 Pirjon-pakari
 atria_logo
 Minimani_kotisivu
 Skiekko2013_web_härmän_liikenne
 Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy
 Lakean logo
 Skiekko2013_web_abc
 bstr
 Cprredor
 KTK
 Rolls -logo
 
 Toyota_kotisivu
 MA_kt1
 unnamed
 Sorsanpesä
 skiekko2013_web_smedia
 EPKK