Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


13.02.2017
Vieraskiertue toi kolme sarjapistettä

S-Kiekon viikonloppuun mahtui kaksi ottelua, kun seinäjokelaiset vierailivat lauantaina KJT:n luona ja sunnuntaina FPS:n luona.

S-Kiekon saldoksi jäi yksi voitto ja kolme sarjapistettä, mikä riitti nostamaan pohjalaiset pois karsijan paikalta. Kolmen pisteen myötä S-Kiekko nousi 11. sijalle tasapisteisiin Riemun kanssa ja pisteen Kiekkokoplaa edelle.

Voitto irtosi lauantaina sarjajumbo KJT:sta, joka kaatui maalein 2-6. S-Kiekon sankareiksi nousi tuossa ottelussa puolustajat Jaska Ojanperä ja Elias Laitamäki sekä hyökkääjä Niklas Peltola. Koko kolmikko iski kaksi maalia mieheen.

Pudotuspeleihin matkaava FPS ei antanut vieraiden yllättää Forssassa sunnuntaina, kun FPS otti täyden pistepotin maalein 6-3. Ottelun käännekohta oli toinen erä, kun isännät ottivat selkeän 3-0-erävoiton.

S-Kiekko tuli vielä peliin mukaan viimeisessä erässä onnistuen maalinteossa kahdesti, mutta siihen loppui vieraiden takaa-ajo. Sunnuntaina S-Kiekon maaleista vastasivat Samu Vähämaa, Jaakko Svensk ja Janne Pitkäjärvi.

S-Kiekolla on vielä jäljellä kaksi runkosarjaottelua, jotka pelataan ensi viikonloppuna. Lauantaina seinäjokelaiset isännöivät Tampereen KOOVEEta, ja sunnuntaina S-Kiekko matkaa Limingalle, missä AIK haastaa seinäjokelaiset.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com