Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


18.02.2017
Päätösviikonloppuun mielenkiintoiset lähtökohdat

Suomi-sarjan runkosarjan päätösviikonloppuun mahtuu tukku mielenkiintoisia otteluita. Monilla joukkueilla on vielä isot panokset pelissä, vaikka kaikki pudotuspelijoukkueet ovatkin jo tiedossa.

S-Kiekko taistelee karsintasarjalta välttymiseltä. S-Kiekko, Riemu, Kiekkokopla ja VG-62 taistelevat keskenään, mitkä kaksi päättävät kautensa runkosarjaan ja mitkä kaksi jatkavat otteluitaan karsintasarjassa. Ennen viimeisiä otteluita S-Kiekko ja Riemu ovat vahvimmilla kerättyään 38 sarjapistettä. Kiekkokopla on vain pisteen päässä tästä kaksikosta, ja VG-62:n ero S-Kiekkoon ja Riemuun on neljä pistettä.

Seinäjokelaisilla on edessään tänä viikonloppuna kaksi ottelua, ja vaikka näistä kertyisi nollakin pistettä, saattaa S-Kiekko välttää karsintasarjan. Kaikki on omissa käsissä, joten varmin suunnitelma on hoitaa molemmista otteluista voitot, milloin eteläpohjalaiset varmistavat sarjapaikkansa myös ensi kaudeksi.

Helpolla S-Kiekko ei pääsee runkosarjan viimeisenä viikonloppuna, kun vastaan asettuu kaksi pudotuspeleihin matkaavaa joukkuetta: KOOVEE ja AIK.

Lauantaina Seinäjoella vieraileva KOOVEE pyrkii nousee pari pykälää ylöspäin välttääkseen runkosarjan kovimmat joukkueet pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. AIK puolestaan havittelee vielä kotietua pudotuspeleihin.

S-Kiekko ja KOOVEE iskevät tänään yhteen Seinäjoella kello 16.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com