Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


19.02.2017
Kausi pakettiin – Karsintasarjalta vältyttiin

S-Kiekon kausi Suomi-sarjassa ei mennyt aivan odotusten mukaan, kun pudotuspelipaikka jäi tälläkin kaudella saavuttamatta. S-Kiekon loppukauden teemaksi tulikin välttää karsintasarja, ja siinä seinäjokelaiset myös onnistuivat.

Vaikka S-Kiekko hävisi runkosarjan päätösviikonlopun kaksi otteluaan, riitti 39 sarjapistettä pitämään eteläpohjalaiset 12 parhaan joukossa.

Kauden viimeisissä otteluissa vastassa olivat KOOVEE, joka haki lauantaina Seinäjoelta pisteet maalein 0-1, ja AIK, joka oli sunnuntaina vahvempi kotijäällään maalein 8-4. Kauden viimeisessä ottelussa S-Kiekon maalit latoivat Miko Siren, Petri Viitamäki ja Jaska Ojanperä, joka osui kahdesti.

Suomi-sarjan pudotuspeleihin etenivät Ketterä, JHT, Pyry, FPS, AIK, KOOVEE, Hunters ja Titaanit. S-Kiekon lisäksi kautensa runkosarjaan päättivät D-Kiekko, HCIK ja Riemu. Karsintasarjaan jatkavat VG-62, Kiekkokopla, KHT ja KJT.

S-Kiekko haluaa kiittää kuluneesta kaudesta yhteistyökumppaneita, yleisöä ja kaikkia vapaaehtoisia, jotka olivat kauden aikana toiminnassa mukana. 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

Pirjon-pakari

atria_logo

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Skiekko2013_web_abc

bstr

Toyota_kotisivu

MA_kt1

Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy

EPKK

skiekko2013_web_smedia

Rolls -logo

Lakean logo

Corredor

unnamed