Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


19.02.2017
Kausi pakettiin – Karsintasarjalta vältyttiin

S-Kiekon kausi Suomi-sarjassa ei mennyt aivan odotusten mukaan, kun pudotuspelipaikka jäi tälläkin kaudella saavuttamatta. S-Kiekon loppukauden teemaksi tulikin välttää karsintasarja, ja siinä seinäjokelaiset myös onnistuivat.

Vaikka S-Kiekko hävisi runkosarjan päätösviikonlopun kaksi otteluaan, riitti 39 sarjapistettä pitämään eteläpohjalaiset 12 parhaan joukossa.

Kauden viimeisissä otteluissa vastassa olivat KOOVEE, joka haki lauantaina Seinäjoelta pisteet maalein 0-1, ja AIK, joka oli sunnuntaina vahvempi kotijäällään maalein 8-4. Kauden viimeisessä ottelussa S-Kiekon maalit latoivat Miko Siren, Petri Viitamäki ja Jaska Ojanperä, joka osui kahdesti.

Suomi-sarjan pudotuspeleihin etenivät Ketterä, JHT, Pyry, FPS, AIK, KOOVEE, Hunters ja Titaanit. S-Kiekon lisäksi kautensa runkosarjaan päättivät D-Kiekko, HCIK ja Riemu. Karsintasarjaan jatkavat VG-62, Kiekkokopla, KHT ja KJT.

S-Kiekko haluaa kiittää kuluneesta kaudesta yhteistyökumppaneita, yleisöä ja kaikkia vapaaehtoisia, jotka olivat kauden aikana toiminnassa mukana. 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com