Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


15.03.2017
S-Kiekossa tehdään pitkäjänteistä työtä

S-Kiekon kausi päättyi jo tovi sitten, kun kaikkien pettymykseksi seinäjokelaiset jäivät pudotuspelien ulkopuolelle.

Mennyttä kautta on analysoitu tarkasti, ja tärkeintä on ollut huomata, että S-Kiekko on mennyt organisaationa eteenpäin monella mittarilla, mikä on seuran tulevaisuuden kannalta elinehto.

– Urheilullisesti me emme päässeet tällä kaudella tavoitteeseemme, mutta esimerkiksi onnistuimme kasvattaa meidän yleisökeskiarvoa noin 20 prosentilla, kommentoi S-Kiekon myyntipäällikkö Henri Peltomäki.

Seinäjoella on tähtäin siinä, että tulevaisuudessa S-Kiekko on Suomi-sarjan eliittiä.

– Me menemme totta kai kausi kerrallaan, mutta siihen pyrimme tulevaisuudessa, että me voisimme taistella joka vuosi Suomi-sarjan mestaruudesta.

– Tässä on tärkeässä roolissa meidän junioripuoli, johon olemme keskittyneet paljon. Haluamme kehittää junioreista pelaajia, jotka voisivat tulevaisuudessa olla osana edustusjoukkuetta. Sen eteen me teemmekin paljon nyt ja tulevaisuudessa töitä, Peltomäki jatkoi.

Kaikesta tekemisestä huokuu, että jääkiekko on Seinäjoella kovassa nosteessa.

– Me olemme saaneet yhteistyökumppaneita lisää, etenkin pääyhteistyökumppaneita. Mikä on hienointa, niin meidän yhteistyökumppanit todella haluavat olla mukana seinäjokelaisen jääkiekon kehittämisessä ja näkyä toiminnassamme.

– Meillä on paljon sellaisia yhteistyökumppaneita, jotka auttavat meitä kiekkoilussa, ja me taas hyödynnämme heidän palveluitaan. Esimerkiksi pääyhteistyökumppanimme Lakean kautta moni pelaajamme on löytänyt asunnon.

Seuran taloudellinen kehittyminen on avainasemassa, kun mietitään S-Kiekon urheilullisia tavoitteita. Nousu Suomi-sarjan eliittiin ja siellä pysyminen vaativat isoa työnsarkaa myös toimiston puolella. Jos ja kun eteläpohjalaiset taistelevat tulevaisuudessa Suomi-sarjan mestaruudesta, nousee silloin esiin myös ajatus jostain suuremmasta: Mestiksestä. S-Kiekossa ei kuitenkaan haluta lähteä mopolla moottoritielle, ja se ajatusmalli pysyy loppuun saakka.

– Mestis tulee, jos tulee. Edustuksen, juniorien ja koko organisaation täytyy olla kunnossa, jos sellainen mahdollisuus joskus tulee eteen. Kaikki osa-alueet pitää olla kunnossa, jos Suomi-sarjassa tai Mestiksessä haluaa pärjätä ja taistella mestaruudesta. Suuntamme on oikea, ja me menemme koko ajan eteenpäin.

Mestis ei ole vielä ajankohtainen unelma, mutta sen eteen S-Kiekossa tehdään koko ajan töitä. Vaikka menneestä kaudesta ei ole kulunut aikaakaan, ovat katseet jo suunnattu visusti ensi kauteen. Joukkueen rakennus on jo hyvällä mallilla, vakuuttaa Peltomäki.

– Neuvotteluja on jo käytä, ja me saamme todennäköisesti pidettyä monta pelaajaa rivistössämme. Uusiakin pelaajia on totta kai kartoitettu, ja tällä hetkellä ensi kauden pelaajatilanteemme näyttää melko hyvältä. Ensi kuussa järjestämme avoimen try-out-tapahtuman, jonka avulla pyrimme löytää motivoituneita kiekkoilijoita vahvistamaan ensi kauden joukkuettamme.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint