Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


31.03.2017
Onko maltti valttia vai voittaako nuoruuden into?

S-Kiekon kausi saa vielä jatkoa, kun pelikamat puetaan vielä kertaalleen tällä kaudella päälle. Tulevana lauantaina vastaan asettuu hieman erilainen vastus, kun vastaan asettuu joukkue, jota ei ole jaloilla pilattu. Kokemusta huokuva Tero Järvelä Allstars haastaa S-Kiekon lauantaina Atria-hallissa jo perinteeksi muodostuneessa hyväntekeväisyystapahtumassa. Tänä vuonna varat ohjataan Eppulit-perhekerholle, joka toimii syöpälapsiperheiden vertaistukena, Päiväsairaalalle ja NitroSkiekolle.

S-Kiekko luottaa nuoruuden intoon, nopeuteen ja yritteliäisyyteen. Nähtäväksi jää, onko Allstars-joukkueesta pysymään vikkelien seinäjokelaisten perässä, sillä suurin osa Järvelän suojateista on jo päättänyt aktiiviuransa.

Eläkepäiviltä askiin hyppääminen ei ole helppoa, minkä vuoksi Tero Järvelä Allstars onkin treidannut joukkoonsa myös aktiivipelaajia. Muun muassa Vaasan Sportissa viime kaudella pelanneet Erik ja Filip Riska sekä Aleksi Laakso tuovat Allstarsiin “nuoruuden intoa”. Riskan veljeksistä vanhempi, Filip, on Sportin kokenutta kalustoa, mutta tässä jengissä mies saa totella nimeä “Rookie”.

S-Kiekko lähtee lauantain vääntöön hieman nimettömämmällä joukkueella kuin Tero Järvelä Allstars, mutta kovin suurista tasoeroista ei voida puhua. Esimerkiksi maineikas Jarkko Varvio käväisi 90-luvulla NHL:ssä, mutta miten miehen pää kestää Atria-hallin hornankattilassa? Jyrki Louhi juhli aikoinaan SM-kultaa HPK:ssä, mutta muistaako hän enää, kuinka näin tärkeissä väännöissä kairataan voittoja?

Tero Järvelä Allstars -joukkueessa on pitkälti yli 3000 liigaottelun kokemus, mutta esimerkiksi S-Kiekon Janne Pitkäjärvi on esiintynyt Suomi-sarjassa jo 166 runkosarjaottelussa. Allstars-joukkueesta harva pelaaja on yltänyt tähän.

Tätä ottelua et voi missata! S-Kiekko ja Tero Järvelä Allstars iskevät yhteen tulevana lauantaina Seinäjoella Atria-hallissa. Kiekko putoaa jäähän kello 17. Ottelun ohessa myös muuta tapahtumaa. Tervetuloa nauttimaan pelistä sekä viettämään mukavaa iltaa kiekkoilun parissa! Tehdään yhdessä hyvää ja tuetaan tärkeitä kohtaita!


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint