Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


26.04.2017
Lupaava kolmikko jatkaa Seinäjoella

S-Kiekko on sorvannut uusia sopimuksia, kun Niklas Peltola, Juho Niku ja Jukka Saikkonen kirjoittivat sopimukset S-Kiekon kanssa.

Peltola on tärkeä kiinnitys seinäjokelaisten ryhmään, sillä nuori hyökkääjä on kuulunut jo kahden kauden ajan S-Kiekon runkopelaajiin. Nopean ja maalinälkäisen laiturin potentiaali on korkealla, joten oman kasvatin kiinnittäminen oli seinäjokelaisten ykkösprioriteettejä viime kauden jälkeen.

Maalivahtina pelaavan Nikun jatkosopimus oli myös enemmän kuin tärkeä seinäjokelaisille, sillä joukkueen viime kauden maalivahtikolmikko tulee hajoamaan ensi kaudeksi. Niku, 21, on Peltolan tavoin nuori ja lupaava pelaaja, jolla on potentiaalia nousta Suomi-sarjan eliittiin. Ennen S-Kiekkoa Niku on pelannut muun muassa Yhdysvaltain parhaimpiin juniorisarjoihin lukeutuvassa NAHL:ssä sekä Suomessa JYP:n ja TPS:n organisaatioissa.

Kolmikon nuorin tapaus on 19-vuotias Jukka Saikkonen. S-Kiekon oma kasvatti on tehnyt tuhoisaa jälkeä juniorikentillä, ja nyt hän pääsee näyttämään taitojaan miesten peleissä. Viime kaudella Saikkonen nakutti S-Kiekon A-nuorissa 31 ottelussa huimat tehot 19+33=52.

Peltolan sopimus on mallia 1+1, Nikun sopimus on kaksivuotinen ja Saikkosen kolmivuotinen.

S-Kiekon pelaajatilannetta voit seurata täältä.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 Pirjon-pakari
 atria_logo
 Minimani_kotisivu
 Skiekko2013_web_härmän_liikenne
 Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy
 Lakean logo
 Skiekko2013_web_abc
 bstr
 Cprredor
 KTK
 Rolls -logo
 
 Toyota_kotisivu
 MA_kt1
 unnamed
 Sorsanpesä
 skiekko2013_web_smedia
 EPKK