Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


05.05.2017
Henri Peltomäestä SeiHockey Oy:n toiminnanjohtaja

S-Kiekon toimistolla tapahtuu muutoksia, kun myyntipäällikkönä toiminut Henri Peltomäki aloittaa tehtävät edustuksen toiminnanjohtajana. Viime kaudeksi edustuksen vahvuuteen liittynyt Peltomäki on tehnyt saman tien vahvaa tulosta toimiston puolella ja ollut isossa roolissa seuran kehityksessä.

- S-Kiekko on viimeisen vuoden aikana mennyt organisaationa suuren askeleen eteenpäin ja on hienoa, että pääsen entistä vahvemmin kehittämään organisaation toimintaa. Viime kaudella kokeiltiin muutamaa uudistusta, jotka ovat saaneet todella hyvän vastaanoton. Esimerkiksi marraskuussa avattu verkkokauppa on hyvin otettu vastaan. Halleilla näkyy yhä enemmän verkkokauppamme tuotteita, Peltomäki kommentoi.
S-Kiekossa rakennetaan määrätietoisesti parempaa tulevaisuutta ja Peltomäki mainitsee yhden osa-alueen, jota hän pitää tärkeänä seuran kehittämisen kannalta.

- Erityisen tärkeänä pidän yhteistyötä junioreiden kanssa. Uskon, että yhteistyön avulla pystymme kehittämään S-Kiekkoa kokonaisvaltaisesti ja tarjoamaan entisestä paremmat puitteet pelaajan kasvattamiseen ja kehittämiseen. Esimerkiksi yhdessä järjestettyjen try-out -tapahtumien ansiosta pystyttiin kartoittamaan usean eri ikäluokan pelaajia.

- Viime kaudella kokeilimme jo kiekko- ja luistelukoulun kanssa pientä yhteistyötä järjestämällä heille maksuttoman jään, jossa myös pelaajiamme oli mukana. Tämä on suunta, johon S-Kiekkoa haluan viedä ja vahvistaa entisestään koko seuran yhteisöllisyyttä ja kehittää toimintaa, Peltomäki päätti.

SeiHockey Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Rauhala vastaa seurassa talouteen ja hallinnollisiin asioihin liittyvistä osa-alueista.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 Pirjon-pakari
 atria_logo
 Minimani_kotisivu
 Skiekko2013_web_härmän_liikenne
 Seina?joen-Energia-Oy-alekkain copy
 Lakean logo
 Skiekko2013_web_abc
 bstr
 Cprredor
 KTK
 Rolls -logo
 
 Toyota_kotisivu
 MA_kt1
 unnamed
 Sorsanpesä
 skiekko2013_web_smedia
 EPKK