Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


05.05.2017
Henri Peltomäestä SeiHockey Oy:n toiminnanjohtaja

S-Kiekon toimistolla tapahtuu muutoksia, kun myyntipäällikkönä toiminut Henri Peltomäki aloittaa tehtävät edustuksen toiminnanjohtajana. Viime kaudeksi edustuksen vahvuuteen liittynyt Peltomäki on tehnyt saman tien vahvaa tulosta toimiston puolella ja ollut isossa roolissa seuran kehityksessä.

- S-Kiekko on viimeisen vuoden aikana mennyt organisaationa suuren askeleen eteenpäin ja on hienoa, että pääsen entistä vahvemmin kehittämään organisaation toimintaa. Viime kaudella kokeiltiin muutamaa uudistusta, jotka ovat saaneet todella hyvän vastaanoton. Esimerkiksi marraskuussa avattu verkkokauppa on hyvin otettu vastaan. Halleilla näkyy yhä enemmän verkkokauppamme tuotteita, Peltomäki kommentoi.
S-Kiekossa rakennetaan määrätietoisesti parempaa tulevaisuutta ja Peltomäki mainitsee yhden osa-alueen, jota hän pitää tärkeänä seuran kehittämisen kannalta.

- Erityisen tärkeänä pidän yhteistyötä junioreiden kanssa. Uskon, että yhteistyön avulla pystymme kehittämään S-Kiekkoa kokonaisvaltaisesti ja tarjoamaan entisestä paremmat puitteet pelaajan kasvattamiseen ja kehittämiseen. Esimerkiksi yhdessä järjestettyjen try-out -tapahtumien ansiosta pystyttiin kartoittamaan usean eri ikäluokan pelaajia.

- Viime kaudella kokeilimme jo kiekko- ja luistelukoulun kanssa pientä yhteistyötä järjestämällä heille maksuttoman jään, jossa myös pelaajiamme oli mukana. Tämä on suunta, johon S-Kiekkoa haluan viedä ja vahvistaa entisestään koko seuran yhteisöllisyyttä ja kehittää toimintaa, Peltomäki päätti.

SeiHockey Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Rauhala vastaa seurassa talouteen ja hallinnollisiin asioihin liittyvistä osa-alueista.


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor

Paloff

 Seipark 2
 Fresh
 Sporttikorneri

Databros

 Rakennus Pihlaja

Vapo 2

 

 Ipsorum

 

Power

 Wall
 Käyttöauto 2
 Canorama
 ledimedia

 

roima 2

 

Nevera

 

 

Pohjan rakennuskone

 innolink

 

 Go on 2

 Hotel Sorsanpesä
 Seamk

 

epop

 Koneita.com