Avaa valikko
S-Kiekko

Uutiset


09.05.2017
Lisää pelaajasopimuksia!

S-Kiekko on solminut sopimukset Petteri Hangan, Ville Saarisen ja Joona Putkosen kanssa. Koko kolmikko edusti viime kaudella pääosin S-Kiekon A-nuoria, mutta pääsivät edustamaan myös edustusjoukkuetta Suomi-sarjassa.

Puolustaja Hanka, 21, on Kurikan Ryhdin kasvatti, ja hänen sopimuksensa on mallia 2+1. Hyökkääjä Putkonen, 20, sorvasi puolestaan 1+2-vuotisen sopimuksen. Saarisen vanhassa sopimuksessa oli optio ensi kaudesta, ja sen S-Kiekko on päättänyt käyttää, joten Saarinen nähdään S-Kiekossa ainakin kevääseen 2018 saakka. Sekä Saarinen että Putkonen ovat S-Kiekon kasvatteja.

- Olen todella tyytyväinen, että saimme joukkueeseen lupaavia nuoria pelaajia, jotka haluavat mennä urallaan eteenpäin. Viime kaudella nämä pelaajat ovat olleet isoissa rooleissa A-nuorissa ja uskon, että he pystyvät ottamaan seuraavan askeleen ja auttamaan joukkeutta vuosittain kovenevassa Suomi-sarjassa, kommentoi SeiHockey Oy:n toiminnanjohtaja Peltomäki.

Lisäksi S-Kiekon harjoitusrinkiin liittyvät Mikko Lampinen, Eemeli Pöytälaakso, Janne Parkkali sekä Danils Lazebniks.

Lampinen ja Parkkali ovat S-Kiekon kasvatteja. Kaksikko pelasi viime kaudella S-Kiekon A-nuorissa. Pöytälaakso on myös S-Kiekon kasvatti, joka on pelannut S-Kiekon edustusjoukkueessa 107 Suomi-sarjaottelua. Viime kaudella Pöytälaakso pelasi Rautaliigassa Seinäjoen Kiekko-Veljien vahvuudessa. Lazebniks on myös tuttu näky Rautaliigasta, sillä latvialaishyökkääjä on edustanut Kauhavan Hela-Kiekkoa viimeisen kuuden kauden ajan.

- Meillä on todella hyvä tilanne, koska useat pelaajat ovat ilmoittaneet kiinnostuksensa Suomi-sarjaa ja S-Kiekkoa kohtaan. Minusta on todella hienoa, että S-Kiekko Juniorit Ry:n laadukas juniorityö pystyy tuottamaan meille laadukkaita ja motivoituneita nuoria pelaajia, jotka haluavat edustaa S-Kiekkoa Suomi-sarjassa, ja ovat valmiita tekemään töitä sen eteen, Peltomäki päätti. 

S-Kiekko aloittaa valmistautumisen ensi kauteen huomenna keskiviikkona, kun harjoitukset pyörähtävät käyntiin. 


Takaisin uutisiin

 

Pääyhteistyökumppanit

 

Pirjon Pakari

Atria

Minimani_kotisivu

Skiekko2013_web_härmän_liikenne

Energia_kotisivu

Lakea

Skiekko2013_web_abc
 BSTR Luova Konttori
Corredor
Seinäjoen KTK Oy
Rolls
Team Sportia Seinäjoki
Toyota_kotisivu
MA_kt1
Kuortane

 Hotel Sorsanpesä

I-print

Staffpoint